Merhaba, ben E-Doğa platformunda yer alan mail adresimle office 360 sistemine girmeye çalışıyorum. Ama Şifreyi Bilmiyorum Galiba Do@ ile başlıyor tc kimlik no sunun hangi haneleri veya şifre neye göre yardımcı olurmusunuz.
okulundakilere sorMerhaba, ben E-Doğa platformunda yer alan mail adresimle office 360 sistemine girmeye çalışıyorum. Ama Şifreyi Bilmiyorum Galiba Do@ ile başlıyor tc kimlik no sunun hangi haneleri veya şifre neye göre yardımcı olurmusunuz.
Okul Bilmiyorokulundakilere sor
Babacım ilk defa mı giriyorsun bilmiyorum. Bizim doğadaki arkadaşa sordum tc nin ilk 6 hanesini denesin diyor.Merhaba, ben E-Doğa platformunda yer alan mail adresimle office 360 sistemine girmeye çalışıyorum. Ama Şifreyi Bilmiyorum Galiba Do@ ile başlıyor tc kimlik no sunun hangi haneleri veya şifre neye göre yardımcı olurmusunuz.
OlmadıBabacım ilk defa mı giriyorsun bilmiyorum. Bizim doğadaki arkadaşa sordum tc nin ilk 6 hanesini denesin diyor.
Kardeşim hocalarının numarası yok mu hiç? Arkadaşlarına sordun mu?Olmadı( Teşekkür Ederim Yardımınız İçin
![]()
Kardeşim hocalarının numarası yok mu hiç? Arkadaşlarına sordun mu?
Vay cahiller vay.Okul Bilmiyor
Arkadaşlarda Bilmiyor
Sanırsam Dogakoleji@TCKİMLİKNO veya senin dediğin DO'DAN SONRA TC NİN İLK 6 NOSU böyle olabilirMerhaba, ben E-Doğa platformunda yer alan mail adresimle office 360 sistemine girmeye çalışıyorum. Ama Şifreyi Bilmiyorum Galiba Do@ ile başlıyor tc kimlik no sunun hangi haneleri veya şifre neye göre yardımcı olurmusunuz.
Sanırsam Dogakoleji@TCKİMLİKNO veya senin dediğin DO'DAN SONRA TC NİN İLK 6 NOSU böyle olabilir
Hesabınızda oturum açın
login.microsoftonline.com
Bu siteden kullanıcı adını deneyerek şifreni sıfırlamayı dene.
'Hesabınıza Erişemiyor Musunuz?>Okul Hesabı
Sanırsam Dogakoleji@TCKİMLİKNO veya senin dediğin DO'DAN SONRA TC NİN İLK 6 NOSU böyle olabilir
Tamam tıkla ona, yöneticine ya da adminine e posta gönderecek belki işe yarar bu yöntem.Admin İle İletişime Geçin Diyor. İlgin İçin Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
2side Olmadı. İlgin İçin Teşekkürler
![]()