DMX İstanbul'da

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dünyanın en iyi rapper'larından birisi olarak kabul edilen doğu yakasının efsane ismi DMX İstanbul'da! Busta Rhymes ve Coolio gibi rap'in dünyaca ünlü isimlerini ülkemize getiren Say2Me Entertaintment rap müzik severleri bir devle daha buluşturuyor. 1 Eylül Cumartesi gecesi Say2Me Entertaintment ve Riddim iş birliği ile gerçekleşecek olan konsere ilginin bir hayli fazla olması bekleniyor. Yaptığı müziğin yanı sıra, sıra dışı hayatı ve sahne performansı ile dikkat çeken DMX'in İstanbul'da göstereceği performans merakla bekleniyor. DMX'in yanı sıra Ceza, Emre Baransel, Ayben ve Alaturka Mavzer’inde sahne alacağı bu gecenin biletleri yakında Biletix'te satışa sunulacaktır.

[size=8pt].. East Side severlerin kaçırmaması gereken bi' organizasyon. Benim zamanım yok :)[/size]

dmx_buyuk.jpg

Tarih: 01.09.2007 Cumartesi Gecesi
Mekan: Club Riddim Sıraselviler Caddesi No:69
Saat: 22:00
Giriş: 60 Ytl. – 18 Yaş Sınırı vardır!
Org: www.say2me.com

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vay anasını be hem 60 ytl hem de +18.Parayı bulsamda yaşta takılıyorum :D Ama DMX'i dinlemek isterdim B)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
60 YTL bu tip bi' organizasyon için normal bi' rakam !

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jerusalem dedi ki:
Senin için problem olmayabilir ;) ama konsere öğrenci harçlığıyla gitmek istersen benim gibi konuşursun |) :@

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lucifer dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
Senin için problem olmayabilir ;) ama konsere öğrenci harçlığıyla gitmek istersen benim gibi konuşursun |) :@

..üzgünüm organizasyon fiyatları belirlenirken bana sormadılar, "böyle bi' organizasyon için 60 YTL normal bi' rakam" derken, benim için sorun olmayacağı anlamını nereden çıkardın. Bu TürkRap organizatörleri tarafından yapılmış değil, başlama satinede bakacak olursan, öyle olsaydı en fazla 15 - 20 olurdu. Tekrar söylüyorum, bu rakam bu organizasyon için çok değil !

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jerusalem dedi ki:
lucifer dedi ki:
Jerusalem dedi ki:

..üzgünüm organizasyon fiyatları belirlenirken bana sormadılar, "böyle bi' organizasyon için 60 YTL normal bi' rakam" derken, benim için sorun olmayacağı anlamını nereden çıkardın. Bu TürkRap organizatörleri tarafından yapılmış değil, başlama satinede bakacak olursan, öyle olsaydı en fazla 15 - 20 olurdu. Tekrar söylüyorum abisi, bu rakam bu organizasyon için çok değil !

Nooluyoruz abisi mabisi ??? |)

W

warkortali

SDN Okuru
Arkadaşlar

Bencede fiyat normal ama ben böyle bir organizasyona para vermem çünkü benim tarzım değil..

Lütfen aranızda masa devirtip şişe kırdırıcı sözler geçirmeyin :D

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
pesimist dedi ki:
ceza varsa ben yokum.. üzgünüm dmx :P
+1 ikisinide sevmiyorum zaten en iyisi sago pek rap sevmem ama sago başka hem tool geliyo napıcanız dmx i

W

warkortali

SDN Okuru

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lucifer dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
lucifer dedi ki:
Jerusalem dedi ki:

..üzgünüm organizasyon fiyatları belirlenirken bana sormadılar, "böyle bi' organizasyon için 60 YTL normal bi' rakam" derken, benim için sorun olmayacağı anlamını nereden çıkardın. Bu TürkRap organizatörleri tarafından yapılmış değil, başlama satinede bakacak olursan, öyle olsaydı en fazla 15 - 20 olurdu. Tekrar söylüyorum, bu rakam bu organizasyon için çok değil !

Nooluyoruz abisi mabisi ??? |)

O mesajda bi' tek oraya mı takıldın[düzeltildi] şimdi soruma yanıt alayım !?