DJ Aranyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hlc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bilgi bu

DJ Alımlarımız Devam Etmektedir
Yepyeni Tasarım, Yepyeni İçerik ve Yepyeni DJ Kadrosuyla, Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Sizlerin Karşısına Çıkarak Yayın Hayatına Başlayan Radyomuza Tecrübeli DJ Alımları Başlamıştır. Sizde Dj Olarak Radyomuzda Yayın Yapabilirsiniz.. Eğer Sizlerde DJ Kadromuz Arasına Katılmak İstiyorsanız Önce Aşağıdaki Kuralları Okuyunuz ve Daha Sonra da Aşağıda Verilen MSN Adreslerinden Birisini Ekleyerek Bizlerle İrtibata Geçmeniz Gerekmektedir. Aşağıdaki Kurallar Bir Bütündür ve Birisini Reddeden Diğerlerini de Reddetmiş Sayılır ve Bu Maddelerden Herhangi Birisini Reddeden Kardeşlerimiz Lütfen Adresleri Eklemesinler...
Kurallar:
- DJ Başvurusunda Bulunacak Arkadaşlarımızın Daha Önce En Az Bir İnternet Radyosunda Yayın Yapması Gerekmektedir. Bu Kuralı Koymamızın Nedeni Sitemizin Tecrübeli DJ lere İhtiyacı Olmasıdır...
- Başvuruda Bulunacak DJ Adayının İnternet Hızının En Az 1024 Kbps Olması Gerekmektedir
- DJ Başvurusunda Bulunacak Kişinin Sorumluluk Sahibi Olması Gerekmektedir.

Msn Adresleri:
- enes_akew@hileci.org

hlc1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Talha Ertunç dedi ki:
bilgi bu

DJ Alımlarımız Devam Etmektedir
Yepyeni Tasarım, Yepyeni İçerik ve Yepyeni DJ Kadrosuyla, Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Sizlerin Karşısına Çıkarak Yayın Hayatına Başlayan Radyomuza Tecrübeli DJ Alımları Başlamıştır. Sizde Dj Olarak Radyomuzda Yayın Yapabilirsiniz.. Eğer Sizlerde DJ Kadromuz Arasına Katılmak İstiyorsanız Önce Aşağıdaki Kuralları Okuyunuz ve Daha Sonra da Aşağıda Verilen MSN Adreslerinden Birisini Ekleyerek Bizlerle İrtibata Geçmeniz Gerekmektedir. Aşağıdaki Kurallar Bir Bütündür ve Birisini Reddeden Diğerlerini de Reddetmiş Sayılır ve Bu Maddelerden Herhangi Birisini Reddeden Kardeşlerimiz Lütfen Adresleri Eklemesinler...
Kurallar:
- DJ Başvurusunda Bulunacak Arkadaşlarımızın Daha Önce En Az Bir İnternet Radyosunda Yayın Yapması Gerekmektedir. Bu Kuralı Koymamızın Nedeni Sitemizin Tecrübeli DJ lere İhtiyacı Olmasıdır...
- Başvuruda Bulunacak DJ Adayının İnternet Hızının En Az 1024 Kbps Olması Gerekmektedir
- DJ Başvurusunda Bulunacak Kişinin Sorumluluk Sahibi Olması Gerekmektedir.

Msn Adresleri:
- enes_akew@hileci.org

Yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istiyorum; link vermemin sebebi; DJ olmak isteyen arkadaşlarımızın çalışma ortamını görmesidir..

kolay gelsin

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Umarız aradığınız enerji bizim forumumuzda dır. ;)

hlc1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karışık.. her dj kendine göre. :)

hlc1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükle ? :)

konu hala günceldir. dj alımları devam ediyor. bilginize

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
ama şimdide sdn vermiyor üyelerini...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Copyragiht 2008 - SDN / üyelerin tüm hakları saklıdır .. :D :D

KoMeDi_MaTRaX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadslar Ben Bazı İnternet Radyolarında Görev Yaprım 17. YAsındayım Dj lik Kabiliyetim var.. çok konusurum:D

---------- saat 14:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:34 eklenmişti ----------

Bi İnternet Radyosunda Dj Olarak Görev Yapmak İstiyorum::::

İlgilenenler için:

hayalet_hayalet1@hotmail.com

Bekliyorum :D:D:D

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Daha önce radyo DJ liği yapmadım ama club DJ liği yaptım. Siz bilirsiniz artık.

KoMeDi_MaTRaX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Ben Konyada Halil KoMeDi Show Yapıyorum Bazı İnternet Sitelerinde Görev yAptım pc Den Radyo Sunmayı Sevıyorum ilgilenen arkadslar Varsa

hayalet_hayalet1@hotmail.com Bana msj yollarsanız Gelirim...... SeSLiChat Siteside Olabilir...