Dizüstünde Oyun Keyfi

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Toshiba, oyuncular ve yüksek performans tutkunları için hazırladığı dizüstü bilgisayarlardan oluşan Qosmio serisine yeni bir model daha ekledi.

Qosmio X500 zengin teknolojileri ile günümüz oyun tecrübesini en üst seviyeye taşıyan bir ürün. Geleceğin teknolojik ihtiyaçlarını karşılayacak olan bu ürün 3D efektler, HD içerikler, hızlı geçişleri olan sahneler ve yeni interaktif uygulamaların hepsinin kullanılabileceği bir ürün.
Nvidia'nın mobil grafik çözümlerinden birisi olan 1GB bellekli GeForce GTS 250M ile donatılan X500, çoklu dokunmatik touchpad ve nümerik tuş takımı sayesinde farklılaşıyor. 18.4 inç büyüklüğündeki ekran FullHD (1920x1080p) videoları rahatlıkla gösterebiliyor. Blu-ray oynatıcısı ve yeni nesil Core i7 işlemci bu ürüne önemli bir avantaj katıyor.
Qosmio%20X500_11254406523.jpg
Qosmio X500, Core i7 işlemci, 8 GByte hafıza ve 1 TByte kapasite sunuyor. GTS 250 ekran kartı ile tam bir oyun canavarına dönüşüyor.

Harmon Kardon hoparlöre ve Dolby Home Theatre ses desteği sayesinde inanılmaz ses deneyimini sunan X500, entegre HD web kamerası, 8 GByte DDR3 (1066 MHz) bellek desteği ve toplam 1TByte olan kapasitesi(2X500 Gbyte HDD) ile ilgi çekiyor.
Bu ürün REGZA-Link ve HDMI-CEC özelliği sayesinde bütün multimedia cihazlarına bağlanabildiği gibi, benzer özelliğe sahip olan cihazlar ile aynı kumanda aracılığı ile kontrol ediliyor.
:: Bu üründe oyun oynamak ister miydiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kim istemez ki böyle bir dizüstünde oyun oynamak. Param olsa kaçırmam.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Fiyat hakkında bilgi varmı piyasaya sürülmüş mü, sürülecekmi ?

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Para var zevk var, para var huzur var, para var eğlence var...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
fiyatını duymak bile istemiyorum. fiyatının yüksek olduğundan değil belki düşük olur ama yine alamayız o zaman daha fazla üzülürüm.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
çok şık be dış tasarım bile insanın agzını sulandırıyo waww nekadar acep bi öğrenimde yazim suraya fiyatını

edit: fiyat henüz belli değilmiş 2 ekimde win 7 ile gelicekmiş ozamana kadar hayal etme lüksümüz var :D:D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
PlayStation temalı bir Vaio çıkmasını bekliyorum ben..

Nasıl olur orasını bilemem.. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Çok dehşet bi ürün. Bütçeye uygunsa gemiler yakılıp alınabilir :)