Dizüstü Bilgisayar Wi̇-Fi̇ Sorunu

crowezzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bundan 2 3 ay önce Drive Booster adlı programdan driver guncellemesı yapıyordum fakat %50 iken laptopu kapat aç yaptım açtığımda laptopta wifi ile ilgili herşey gitmişti ama sonra kablo baglayıp onla kullanmıstım fakat şimdi Wİ-Fİ ye ihtiyacım var bu sorunu nasıl çözücem acaba aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarındada gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• sorun.PNG
    sorun.PNG
    7.3 KB · Görüntüleme: 97
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1621182382068.png

Kurulumu tamamladıktan sonra "Scan now" yazısına tıkla. Tarama bittiğinde yeni sekme açılacak ve sekme açıldığında linki buraya at.

S

SDN Anonim 320986

SDN Okuru
1- İşlemleri yapmadan evvel önemli verilerinizi bir yere yedekleyin.
Windows işletim sisteminin wifi donanımı çakışmadan kaynaklı olarak , kendini kapatmış olabilir. Bu durumda, yeniden donanım sürücüsünü yüklemek gerekli.
Ücretli programların aksine Driverbooster haricinde, | önerim , snappydriver ücretsiz ve reklamsız uygulamasını kullanarak çözüm elde edebilirsiniz.
Kaynak: http://sdi-tool.org/releases/SDI_R2102.zip / Zip'ten çıkan SDI dosyasını çalıştırın.

2- Sisteminizde ne var ne yok tarama yaparak eksik,güncel olmayan sürücüleride günceller ve aktif eder. Ancak online bağlantı gereksinimi vardır. Bu driver yükleyici internet üzerinden işlem yapılabileni. Ayrıca offline olanıda mevcut boyuttan dolayı eklemedim dilerseniz -> sitesinde mevcut.

3- Üstteki işlemler işe yaramazsa eğer -> 2. yapacağınız işlem, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmanız olacaktır. Bu sayede de sıfırdan bir masaüstü ve donanım yapılandırması olacağından sorunlu ve çakışmaya bağlı hizmetlerde çözülecektir. başlat çalıştır'a control userpasswords2 komutunu girip, enter'layın. Açılan menüden , Ekle sekmesinden -> yeni kullanıcı adınızı girerek, yönetici hakkıyla aktif edin. Sisteminizi yeniden başlatıp bu hesaptan giriş yapın. Wifi sürücünüz bir ihtimal kendiliğinden de aktif olmuş olabilir inceleyerek deneme yanılmayla çözebilirsiniz. Sürücüleri güncelleyin gerisi gelir.

İyi Forumlar | Saygılarımla (: