Dizüstü bilgisayar alacağım

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Dell, hp ve acer bu 3'ünden uzak dur..
>>Hele ki hp, aman aman yani...
>>Acer'ın ekranı çabuk kırılıyor..
>>Dell'e gelince daha geçen gün bi yakınım da işlemci fanı kırıldı..Ve altından sökmeye bi başladık en son üstünü söküyorduk..Adamlar o kadar iğrenç yapmışlar ki heryerinden vida fışkırdı.. Ve yine de açamadık en son klavyesinde kaldık daha söksek ekranını da sökecektik ama vazgeçtik..Neden derseniz işlemci fanına ulaşabilmek için...
>>Aman dell almayın..
>>Tavsiyem SONY VAIO 2 senedir kullanıyorum.. Taş gibi..Benden sonra hp,dell ve acer alan arkadaşlarımın çoğunda arıza oldu...

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
>>Dell'e gelince daha geçen gün bi yakınım da işlemci fanı kırıldı..Ve altından sökmeye bi başladık en son üstünü söküyorduk..Adamlar o kadar iğrenç yapmışlar ki heryerinden vida fışkırdı.. Ve yine de açamadık en son klavyesinde kaldık daha söksek ekranını da sökecektik ama vazgeçtik..Neden derseniz işlemci fanına ulaşabilmek için...
>>Aman dell almayın..
>>Tavsiyem SONY VAIO 2 senedir kullanıyorum.. Taş gibi..Benden sonra hp,dell ve acer alan arkadaşlarımın çoğunda arıza oldu...

kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum kasayı tekmelediğim bile olmuştur işlemci fanının kırıldığına şahit olmadım neyse ben dell kullandım inspiron serisi ve dünyanın en kolay sökülebilen bilgisyasrı kendi beceriksizliğinizi markaya atmayın.. neresinden vida fışkırıyomuş klavye vidası var bi tane bide standart alt kapak vidaları dikkatimi çekende almayın dediğin markalar dünyanın ve türkiyede en çok satan markalar

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
>>Aman dell almayın..

ekranın çabuk kırılması nasıl birşey ya :)
beğenmediğin dellde de hiçbirinde olmayan yerinde servis garantisi vardı :)
gerçi işlemci fanını kırabiliyorsanız herbiri aynı size :)