Dizi Sohbet

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
The last man on earth izlemeye başladım 12 bölüm var 2 bölüm kaldı. Fena değip gibi ama daha az insan olsa daha akıcı olurdu bence.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Revenge yeni sezon onayı alamadı :( .

Severek takip ediyordum. Ama bölümleri biriktirerek.

Forumda revenge takipçisi varsa geçmiş olsun şimdiden.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] The Originals 2. Sezon finali (Spoiler içeriyor)

Boyle bir sezon finali olacağını tahmin edemedim. Kol gelecek dediler ters köşe yaptılar. Beks geldiği gibi döndü.

Esther Elijah'a hitap ederken içim acidi. İlk defa çocuklarına annelik yaptı.

Freya geberseymis keşke. Allahın cezası Beks'e gel o cadı bedenine geri getireyim seni dedi salak. Ben Claire Holt dışında Rebekah tanımıyorum.

Esther bu bölümde dizinin en guzeliydi. Yeni sezonda Davina ve Cadılar, Hayley ve Kurtlar , Marcel ve Vampirler Kökenlere sırt çevirmiş halde bulunacaklar.

Bu arada spoilerlerden biri 2x22 Josh Freya ve Jackson'u göreceğimiz son bolum diyordu. Aksine Freya ana kadroya geçti.

Ama bundan sonra belli başlı flashbackler dışında Esther'i bir daha asla görmeyeceğiz. Huzuru bulan cadılar ruh olarak vampir kurt melezler gibi tarihe karışıyor.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dikkat ! Fargo 6. Bölüme kadar SPOİLER içerir!

Fargo dram suç dizisi tıpkı çok sevdiğim Dexter gibi. İlk basta biraz sıktı aslında. Çok karanlık başladı dizi.
Ama biraz sabredince karakterler ortaya çıkmaya başladı. Ana karakter (katil olan adam) rolünü basarili şekilde temsil ediyor. Simdi 5. Bölümün yarısına geldim. İzlettiriyor kendini. Bazı diziler gibi sıkıcı değil. Bir dexter değil tabii :D
Var mi izleyen? Yorumunuz nedir :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Başlangıcından takip etmeye başladığım iki dizi daha sezon onayı alamamış ya :mrgreen:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Spoiler The Originals 3. Sezon
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
Dizi 3.sezon 8 Ekim başlayacakmış. TVD ile aynı gün oluyor. Bu sene böyleymiş. Son duyumlara göre bu sezon odak sırası Vampir Cadı sonra Kurtlar olacakmış.

Bizim en yaşlı bildiğimiz vampir Sage (Finn'in gerçek aşkıydı) Sage'den de yaşlı varmış. Bu sezonun konusu o yapacakmış. Bir de Rebekah'ın dönüşü (Claire Holt) olarak. Michael Narducci onayladı. İnşallah yine ters köşe yapmazlar.

Ve artık ortaya yeni bir iddia atıldı. Hani bütün cadılar ya bedenine vampir kanı alarak ya da ölümsüzlük büyüsüyle vampire dönüşüyor ya. Hope dengeyi bozuyormuş. Ölüp dirilince vampirliği açık cadı haline gelecekmiş deniliyor. Ne kadar doğru bilemem ama gidip de Hope Mikaelson Werewolf and Vampirism inactive Witch Currently diyeceğine Tribrid yazmışlar Wikia'da.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hannibal'a başlamayı düşünüyordum iptal edilmiş.el atacağım dizi kuruyor. :mrgreen:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
En son kurtarma çabaları vardı. Ama kurtulmaz gibi... Çünkü reytingleri tam anlamıyla facia. Birde su dizi iptal devam konusunu sabitlesem iş görür mü sizce :)
devamlı güncellemek işe yarar kesinlikle yapmalısın! :)

en çok üzüldüğüm forever oldu iptal konusunda. :(

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arrow 1. Sezon 23. Bölümü izledim ilk sezon hakkında yorumlarım
Ara ara sıkıcıydı (moira-malcolm arasında geçen muhabbetler)
Her şey sezon finali bölümünde çözüldü yani saçmaydı.
22. Bölümde Laurel ile Oliver öpüşürken pencerede gözüküyorlardı Tommy görüyordu onları ama tivibu saolsun kesmiş o kısmı (bahsettiğim sahneyi diziyi araştırırken görmüştüm)
CNRI yıkıldığında tüylerim diken diken oldu hatta ağlayasım geldi.

Kötü Kedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam,
vikings dizisini 3 sezon soluksuz izledim. kesinlikle tavsiyemdir.