Diziler ilgili bilgilerimizi düşüncelerimizi buradan dile getirebiliriz arkadaşlar. 

Spoiler kodunu kullanarak her zaman ki gibi spocukları verebilirsin dostum.Burda spoiler serbest mi ?![]()
baby daddy çakması berbat bir dizi olmuş.Tv8 bana baba dedi de fena değil kadro iyi
Şubat mart gibi sherlock gelirdi bu sene ben mi kaçırdım acaba
Sherlock 4.sezonun yayın tarihi Ocak 2016. Önceki sezonlarda olduğu gibi 4.sezon da 3 bölümden oluşacak ama fazladan 1 tane hikayeden bağımsız bonus bölüm yayınlanacak.
yaza film projesi ile gelecekler, ocak gibi yeni diziye start verirler sanırım.Kardeş Payı'nın tadı kaçmıştı sanki, çok cıvıklaşmaya başlamıştı senaryo. Şu eski "İşler Güçler" dizisindeki tadı alamadım ben nedense. Ama aynı kadro herhangi bir dizi çekse gene oturur izlerim ayrı mesele.![]()
The Vampire Diaries'de dünya Elena'nın ölümsüzlüğü elinin tersiyle itip tedavi olması kadar saçma.
Bir de Lily mal mı. Hem tedaviyi almışsın diyor. Hem de saldırmaya çalışıyor. Bilmiyor mu o kan onu tedavi etmek dışında bir şey yapmayacak diye.
Ayrıca eğer tedavi Elena'dan çekilirse Elena'nın vampire dönüştüğü 18 yaşından vampire dönüşümünün son yılı 20 yaşına atlayacak ya. Damon Elena'dan tedaviyi çekse biri de Damon'dan tedaviyi çekerse 169 yaşında mı olacak şimdi? @Vikings.
Bu arada sağlam kaynaklarıma göre The Originals'da 2x22'de Davina Kol'u döndürecek. Ama bu defa büyük Mikaelson savaşında ölecek. Dizinin bölüm ismi Ashes to Ashes (Külden Küle) yani bir köken ölünce çıkan yangınla karşılaşacağız. Ve Kol kendi bedeninde dirileceğine göre geldiği gibi gidecek. Ayrıca vampir kurt melez doğaüstü avcılar için araf yok olduğuna göre hepsi de cennete cehenneme gidecek. Kol tamamen ölecek geri dönmemek üzere. Ayrıca Nathaniel Buzolic de başka bir dizide oynuyor. Yani ölmese dahi ara sıra göreceğiz.
zaten o civarda bekleniyordu ki.Sherlock ertelendi 2016
Özel bölüm aralık 2015dezaten o civarda bekleniyordu ki.![]()
belki yeni bir kanal ile anlaşabilir.ufak bir ihtimal.Forever 2.sezon onayını alamamış. Güzel diziydi aslında bitmesine üzüldüm.@neet