Dizi Sohbet

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Diziler ilgili bilgilerimizi düşüncelerimizi buradan dile getirebiliriz arkadaşlar. :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kurtlar vadisi ve Arka sokaklar hiç bitmese, bu sezon son diyor bazı kaynaklar, sadece bunları izliyorum

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Onu bunu bırakın da kardeş payı bitti ya.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şubat mart gibi sherlock gelirdi bu sene ben mi kaçırdım acaba

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tv8 bana baba dedi de fena değil kadro iyi

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Burda spoiler serbest mi ? :D
Spoiler kodunu kullanarak her zaman ki gibi spocukları verebilirsin dostum. :D

Tv8 bana baba dedi de fena değil kadro iyi
baby daddy çakması berbat bir dizi olmuş. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şubat mart gibi sherlock gelirdi bu sene ben mi kaçırdım acaba
Sherlock 4.sezonun yayın tarihi Ocak 2016. Önceki sezonlarda olduğu gibi 4.sezon da 3 bölümden oluşacak ama fazladan 1 tane hikayeden bağımsız bonus bölüm yayınlanacak.
:) .

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Kardeş Payı'nın tadı kaçmıştı sanki, çok cıvıklaşmaya başlamıştı senaryo. Şu eski "İşler Güçler" dizisindeki tadı alamadım ben nedense. Ama aynı kadro herhangi bir dizi çekse gene oturur izlerim ayrı mesele. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Kardeş Payı'nın tadı kaçmıştı sanki, çok cıvıklaşmaya başlamıştı senaryo. Şu eski "İşler Güçler" dizisindeki tadı alamadım ben nedense. Ama aynı kadro herhangi bir dizi çekse gene oturur izlerim ayrı mesele. :)
yaza film projesi ile gelecekler, ocak gibi yeni diziye start verirler sanırım. :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Mutlu ol yeter güzel dizi. :) Dizi fazla ciddi olunca sıkıyor. :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Evet, Mutlu Ol Yeter'i bende ilk 2 bölümünü izleyip beğenmiştim, hafif bi Leyla ile Mecnun havası var dizide. İzlerken sıkılmıyor insan.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Kardeş Payının ilk sezonu güzeldi aslında ama 2.sezon hiç izleyesim gelmedi 2.sezon çok hoş olmamıştı bence yinede bitmesine üzüldüm oyuncular çok iyiydi. Bu aralar Bana Baba Dedi'ye bakıyorum kadro çok iyi. :D

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Seksenler diziside güzel. Bir ara avrupa yakası vardı çok izlerdim . Malesef artık yayinlanmiyor

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kardeş Payı ilk sezonu izledim ikinci sezonun ilk bölümünü izledim arkadaşlar komik değil dediler şahsen hiç devam edesim yok.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben kertenkeleye bakiyom ilk başlarda iyiydi bu aralar cıvıttı iyice

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Normalde dizi izlemeyen biriyim ama Filinta bambaşka bence :) tam sevdiğim türden. Polisiye dizisi diyebilirim. Önerimdir.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Su gunlerde sıkıadan izleyebildigim bi the big bang theory var. Game of thrones olacakti ama 4 bolumu birden izledigim icin beklemem lazim bayagi :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
The Vampire Diaries'de dünya Elena'nın ölümsüzlüğü elinin tersiyle itip tedavi olması kadar saçma.

Bir de Lily mal mı. Hem tedaviyi almışsın diyor. Hem de saldırmaya çalışıyor. Bilmiyor mu o kan onu tedavi etmek dışında bir şey yapmayacak diye.

Ayrıca eğer tedavi Elena'dan çekilirse Elena'nın vampire dönüştüğü 18 yaşından vampire dönüşümünün son yılı 20 yaşına atlayacak ya. Damon Elena'dan tedaviyi çekse biri de Damon'dan tedaviyi çekerse 169 yaşında mı olacak şimdi? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION].

Bu arada sağlam kaynaklarıma göre The Originals'da 2x22'de Davina Kol'u döndürecek. Ama bu defa büyük Mikaelson savaşında ölecek. Dizinin bölüm ismi Ashes to Ashes (Külden Küle) yani bir köken ölünce çıkan yangınla karşılaşacağız. Ve Kol kendi bedeninde dirileceğine göre geldiği gibi gidecek. Ayrıca vampir kurt melez doğaüstü avcılar için araf yok olduğuna göre hepsi de cennete cehenneme gidecek. Kol tamamen ölecek geri dönmemek üzere. Ayrıca Nathaniel Buzolic de başka bir dizide oynuyor. Yani ölmese dahi ara sıra göreceğiz.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tvd den son iki sezondur iyice sogudum görsel ikiz konusunu iyice abartmislardi biara heryer elena stefan dolup taştı 😄 bu sezonda eski tadı vermedi zaten tyler elena bonnie de diziden ayrılıyor 7.sezonu izlemeyi düşünmüyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
The Vampire Diaries'de dünya Elena'nın ölümsüzlüğü elinin tersiyle itip tedavi olması kadar saçma.

Bir de Lily mal mı. Hem tedaviyi almışsın diyor. Hem de saldırmaya çalışıyor. Bilmiyor mu o kan onu tedavi etmek dışında bir şey yapmayacak diye.

Ayrıca eğer tedavi Elena'dan çekilirse Elena'nın vampire dönüştüğü 18 yaşından vampire dönüşümünün son yılı 20 yaşına atlayacak ya. Damon Elena'dan tedaviyi çekse biri de Damon'dan tedaviyi çekerse 169 yaşında mı olacak şimdi? @Vikings.

Bu arada sağlam kaynaklarıma göre The Originals'da 2x22'de Davina Kol'u döndürecek. Ama bu defa büyük Mikaelson savaşında ölecek. Dizinin bölüm ismi Ashes to Ashes (Külden Küle) yani bir köken ölünce çıkan yangınla karşılaşacağız. Ve Kol kendi bedeninde dirileceğine göre geldiği gibi gidecek. Ayrıca vampir kurt melez doğaüstü avcılar için araf yok olduğuna göre hepsi de cennete cehenneme gidecek. Kol tamamen ölecek geri dönmemek üzere. Ayrıca Nathaniel Buzolic de başka bir dizide oynuyor. Yani ölmese dahi ara sıra göreceğiz.

Saçma gelebilir evet ama elena karekteri her şeyini doğaüstü şeyler yüzünden kaybetti, çocuk sahibide olmak istiyor normal insan hayatı yaşamak istediği için aldı. Yoksa ben vampir olucamda sonra insan olmak isteyecem? pehh :mrgreen:

Tedaviyi aldıktan sonra kanını içince kendisininde insan olucağını bence bilmiyor, insan olmuşsun diyor ve saldırmak istiyor zaten bilmediği burdan anlaşılıyor.

O konuda pek bilgim yok fakat galiba öyle olabilir, yoksa damon derdi ben içeyim sonra sen beni ısır benden iç, senin canını yakmıyım vs :mrgreen: klasik aşıklar :P

Elenanın alması şart demek ki.

Güzel tespitler bakalım :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Spoiler içinde yazın arkadaşlar.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] @Vikings herkesin sizin izlediğiniz yere kadar izlememiş olma ihtimali bi hayli yüksek. Şu konuştuklarınızı spoiler içinde yazsanız? (Bana kalırsa hiç spoiler verilmesin de..) İnsanlar dizi konularından soğuyo spoiler yedikçe.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@pinterest @Vikings herkesin sizin izlediğiniz yere kadar izlememiş olma ihtimali bi hayli yüksek. Şu konuştuklarınızı spoiler içinde yazsanız? (Bana kalırsa hiç spoiler verilmesin de..) İnsanlar dizi konularından soğuyo spoiler yedikçe.

Tamamdır kusura bakmayın, ben dikkat ediyorum spoiler'a fakat son mesajlarda tamamen aklımdan çıkmış. pinterest Telefondan giriyor galiba onda spoiler seçeneği yok, pcden girse spoiler şeyini kullanırdı bence.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dexter'ın çok iyi bir dizi olduğunu düşünen tek ben miyim :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
black sails izleyen var mı ? :D 2x03 te felan bırakmış olmam lazım :D o ara sons of anarchy ile tanıştım :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Forever 2.sezon onayını alamamış. Güzel diziydi aslında bitmesine üzüldüm. :( [MENTION=38650]neet[/MENTION]