Dizi Bağımlılığından Nasıl Kurtulunur ?

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşlar ben dizi bağımlısı gibi birşey oldum. O diziyi izlemesem bana tuhaf şeyler oluyor ve bende gidip izliyorum sonra o tuhaflık geçiyor. Bana bu hep oluyor. İzlediğim dizi çok geç geliyor. Bende sınavlar nedeniyle izlemek istemiyorum ama bağımlılık yaptı. Bu bağımlılıktan nasıl kurtulurum ?

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşlar ben dizi bağımlısı gibi birşey oldum. O diziyi izlemesem bana tuhaf şeyler oluyor ve bende gidip izliyorum sonra o tuhaflık geçiyor. Bana bu hep oluyor. İzlediğim dizi çok geç geliyor. Bende sınavlar nedeniyle izlemek istemiyorum ama bağımlılık yaptı. Bu bağımlılıktan nasıl kurtulurum ?
diziyi izlediğin siteye şifre falan koy

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Dramatik bir dizi. Çok hüzünlü birde :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz şeyi yaptım ve şuan 2 bölüm izlemedim. Ama tuhaf oluyor içim.
Diziyi komple izlemek yerine özetini izleyebilirsin. Hüzünlü dizilerden nefret ederim, ne yapacaklarını şaşırıyor senaristler.

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Diziyi komple izlemek yerine özetini izleyebilirsin. Hüzünlü dizilerden nefret ederim, ne yapacaklarını şaşırıyor senaristler.
Tam 12' den vurdun. Dizi 340 bölüm ve gittikçe saçmalanıyor. Ben bırakmak istiyorum ama tuhaf oluyorum sonra vazgeçip tekrar izliyorum. Bende şaşkınım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özeti olabilir aslında iyi fikir Teşekkürler ?