Şu anda neden diyet yapıyorsun? Yazın yap, hatta tatlı ye, ama sınırı kaçırma. Ayrıca 1.90 olmanın tarifini açıklarsan sevinirimArkadaşlar şuan evde inanılmaz yemekler ve tatlılar var.130 kilo 1.90 bir bireyim.Desteğinize ihtiyacım var sizce bozmaya değer mi?
Kilo veriliyor da boy niye uzamıyorŞu anda neden diyet yapıyorsun? Yazın yap, hatta tatlı ye, ama sınırı kaçırma. Ayrıca 1.90 olmanın tarifini açıklarsan sevinirim![]()
Kilo veriliyor da boy niye uzamıyor![]()
Benim genetik hocam,şu kiloları atsam 10 numara olacak daha ilk haftam yemedim sabreden derviş muradına ermiş misali pes etmeyeceğim (inşallahŞu anda neden diyet yapıyorsun? Yazın yap, hatta tatlı ye, ama sınırı kaçırma. Ayrıca 1.90 olmanın tarifini açıklarsan sevinirim![]()
Şu anda neden diyet yapıyorsun? Yazın yap, hatta tatlı ye, ama sınırı kaçırma. Ayrıca 1.90 olmanın tarifini açıklarsan sevinirim![]()
Ailem akrabam genel olarak kısa 6. 8. Sınıf arası spor yaptım boyum şuan 194 sporu bıraktığım günden beride hergün sabah akşam 1er saat koşuya çıkıyorum ama sporu bıraktığım için 1 yıldır boyum sabitKilo veriliyor da boy niye uzamıyor![]()
Yemekler gel beni ye diyor mu?
O zaman değer. Diyeti bozabilirsin.
O zaman değer. Diyeti bozabilirsin.
1)Hocam yemin ederim dile gelecekler çok güzeller ama pes etmek yok.2)Bende sizin gibi yapıyorum hocam sabah 30 dakika kondisyon bisikleti kahvaltı,akşam öğünü sonra 10 dakika kardiyo ağırlık.İnşallah yolumuzda muvaffak oluruzBen de başlayalı 1 hafta oldu. 1.85'im ve kilo 90 şöyle bi 80 olmam lazım. 93'ten indik biraz. Günde 1 öğüne düşürüp, günde 8 bardak su, 3/4 bardak siyah kahve, temel veya orta düzeyde egzersizle kısa zamanda çok başarı elde edilebiliyor. Şekeri neredeyse tamamen kaldırdım. Ekmekte az yiyorum Ramazana kadar herhalde 80 lere ineriz![]()
Hangi yemek beni ye diyor?1)Hocam yemin ederim dile gelecekler çok güzeller ama pes etmek yok.2)Bende sizin gibi yapıyorum hocam sabah 30 dakika kondisyon bisikleti kahvaltı,akşam öğünü sonra 10 dakika kardiyo ağırlık.İnşallah yolumuzda muvaffak oluruz
Söylemesi ayıptır bugün ıspanaklı kıymalı börek vardı ayriyetten misafirler gelirken fıstıklı baklava getirmişlerdi.Komşu da etli pazı sarma verdi.Evde de pilav+mantarlı tavuk sote vardı.Kendime bulgur pilavı yapıp tavukla onu yedim.Yanına birazda yoğurt aldım su ile bastırdım dirayetim bugün kırılmadıysa beni bu ileriye götürür diye düşünüyorum.Hangi yemek beni ye diyor?
Bu yemeklerin beni ye demesine gerek yok. Görüntüleri onu demek için yetiyor.Söylemesi ayıptır bugün ıspanaklı kıymalı börek vardı ayriyetten misafirler gelirken fıstıklı baklava getirmişlerdi.Komşu da etli pazı sarma verdi.Evde de pilav+mantarlı tavuk sote vardı.Kendime bulgur pilavı yapıp tavukla onu yedim.Yanına birazda yoğurt aldım su ile bastırdım dirayetim bugün kırılmadıysa beni bu ileriye götürür diye düşünüyorum.