- Katılım
- 12 Eylül 2009
- Mesajlar
- 13,896
- Çözümler
- 2
- Reaksiyon puanı
- 17,390
- Puanları
- 4,958
- Yaş
- 41
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Cuma Namazı kılmak ve hutbe vermek üzere geldiği Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde, uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı frekans karıştırıcı seyyar jammer cihazıyla korundu.
Silvan Selahaddin-i Eyyubi Cami'inde Cuma Namazı kılarak, hutbe verecek olan Görmez'i ilçeye gelişinde Kaymakam Murat Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Rahmi Atılır ve İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir tarafından karşılandı.
Görmez'in gezisi sırasında, bir polisin sırtındaki frekans karıştırıcı ve sinyal kesici jammer cihazı taşıdığı görüldü.
Görmez, ve beraberindekiler daha sonra Silvan İlçe Müftülüğü'ne geçerek, burada kısa bir konuşma yaptı. Silvan halkına geçmiş olsun dileğinde bulunan Görmez ve beraberindekiler daha sonra, Cuma Namazı kılmak ve Cuma hutbesini vermek üzere Selahaddin-i Eyyubi Camii'ne geçti.
CNN