kpln04
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
osmanlı döneminden kalma bir cami mi yoksa yeni mi yapıldı?eğer yeniyse sultanahmet selimiye daha doğrusu mimar sinan a hakarettir muhteşem demek
O mabedler Cemaat ile daha bir güzel olur.RABBİM Cami Cemaatinin ve Müdavimlerinin Sayısını arttırsın.
Halen camiye ihtiyaç var mı havasında olanlarımız var. Yahu madem o kadar bilinçlisiniz küfredeceğinize, deyim yerindeyse, olması gerekeni yapın da görelim. Neyse hayırlı olsun demeli
işim gereği Türkiye çapında birçok köyü geziyorum, köylerde okul yok 2-3 cami var, soruyorum doluyor mu diye sadece biri doluyor oda cuma günleri diyorlar, imamlar yata yata para alıyor.. yazık, israf.cami de cami yeter be arkadaş.Okul yap okul,sınıflar gittikçe kalabalıklaşıyor,kontenjan arttırıp duracağına lise,ilkokul,üniversite yap.Eğitim sistemi zaten felaket,bari okul yapta sayıyı düşür.
Hayırlı olsun ancak ben modernize edilmesini pek doğru bulmuyorum, eski köye yeni adet getirilmemeli.
Camiler halk tarafından yapılıyor devlet tarafından değil. Bunun gibi birkaç tanesi devlet tarafında yapıldı. Camilerin her yere yapılıyor olması her yere okul hastane yapılıyor olmasına engel değil. Cami yapımını gereksiz bulanlarda okul yaptırsın kim mani oluyor?
Adam 10 lira kazanıyor icabında cami,kuran kursu deyince yarısını veriyor. Diğeri 1000 lira kazanıyor tek yaptığı camiye ne gerek var okul yapsalar ya diye eleştirmek. E ozaman sizde okul yapın kardeşimde görelim. Millete 3 kuruşluk faydanız olsun.