Barisguzel1
Barisgzl1
- Reaksiyon puanı
- 68
Arkadaşlar dişlerimde sararma var neden olabilir?
Çay veya sigara tüketiyor musunuz?Arkadaşlar dişlerimde sararma var neden olabilir?
yok.Çay veya sigara tüketiyor musunuz?
Onunla pek alakası olduğunu sanmıyorum mesela günde 2 paket sigara içipte dişi benden beyaz olanlar var halbuki sabah akşam dişimi fırçalayan bir insanım. Genetik olduğunu düşünüyorum genetik değilse yandık.Çay veya sigara tüketiyor musunuz?
Ne sıklık ile fırçalıyorsunuz?Arkadaşlar dişlerimde sararma var neden olabilir?
hiç fırçalamıyorum.Ne sıklık ile fırçalıyorsunuz?
O zaman çok normal. Bir de dişlerimde sararma var diye konu açıyorsunuz.hiç fırçalamıyorum.
Normal? Beyazlamasını mı bekliyordun?hiç fırçalamıyorum.
E ama yanihiç fırçalamıyorum.
"Dişlerimde neden sarılık var?" diyeceğinize aynaya bakıp keşke dişlerimi yıkasaydım diyeceksiniz. Yıkanmayan dişlerin Colgate reklamındaki kız gibi beyaz mı olmasını bekliyorsunuz? ?hiç fırçalamıyorum.
Yahu diş fırçalamadan nasıl rahat ediliyor o da tuhaf bana göre."Dişlerimde neden sarılık var?" diyeceğinize aynaya bakıp keşke dişlerimi yıkasaydım diyeceksiniz. Yıkanmayan dişlerin Colgate reklamındaki kız gibi beyaz mı olmasını bekliyorsunuz? ?
Ben sabah-akşam dişlerimi yıkamadan duramam. ?Yahu diş fırçalamadan nasıl rahat ediliyor o da tuhaf bana göre.
Sana bir tavsiye vereceğim. Dişçinle konuş görüş, yumuşak uçlu bir diş fırçası al. Bende Tello'nun mavi uçlu yumuşak diş fırçası var. Colgate'in kömür aromalı diş macununu al. Üstüne Listerine mavi ya da yeşil gargarasını al. Bak ben böyle yapıyorum. Beyazın ötesi beyaz dişlerim var.Arkadaşlar dişlerimde sararma var neden olabilir?
Kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra fırçalamazsam yerimde duramam. İçim hiç rahat olmaz.Yahu diş fırçalamadan nasıl rahat ediliyor o da tuhaf bana göre.