Soru Dişlerimde sararma var?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,830
Çay veya sigara tüketiyor musunuz?
Onunla pek alakası olduğunu sanmıyorum mesela günde 2 paket sigara içipte dişi benden beyaz olanlar var halbuki sabah akşam dişimi fırçalayan bir insanım. Genetik olduğunu düşünüyorum genetik değilse yandık.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
@Elvin. adlı arkadaşın dediği gibi hangi sıklıkla dişlerinizi fırçalıyorsunuz. Bir dönem fırçalamay ara verdiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç fırçalamıyorum.
O zaman çok normal. Bir de dişlerimde sararma var diye konu açıyorsunuz.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
hiç fırçalamıyorum.
"Dişlerimde neden sarılık var?" diyeceğinize aynaya bakıp keşke dişlerimi yıkasaydım diyeceksiniz. Yıkanmayan dişlerin Colgate reklamındaki kız gibi beyaz mı olmasını bekliyorsunuz? ?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Arkadaşlar dişlerimde sararma var neden olabilir?
Sana bir tavsiye vereceğim. Dişçinle konuş görüş, yumuşak uçlu bir diş fırçası al. Bende Tello'nun mavi uçlu yumuşak diş fırçası var. Colgate'in kömür aromalı diş macununu al. Üstüne Listerine mavi ya da yeşil gargarasını al. Bak ben böyle yapıyorum. Beyazın ötesi beyaz dişlerim var.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Ben de eskiden dişlerimi hiç fırçalamıyordum... 9 tane dolgu yapacaklar şimdi(4 tanesi bitti). Hiç fırçalamama durumunuz uzun süredir devam ediyorsa dişçiye gitmenizi ve 9 dolgunuzu yaptırmanızı öneririm... Bende hiç ağrı da yoktu nasıl oldu anlamadım :(.