Dişim çekilecek

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
:(

bu yasta agzım dolgu dolu

1 tanesi cekilecek azı diş

sizin ağzınızda kaç diş var ?

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Aaa tüh hep o beğenmediğin doktorlar yüzünden olmuştur dişinide onlar fırçalamalıydı oysa ki:) Geçmiş olsun bundan sonra kalanlara iyi bakarsın inşallah

---- Mesajlar birleştirildi ----

öncelikle yaş kaç?

10-11 filansa asla süt dişlerine dolgu yaptırma.ben küçükken yaptırmıştım çok sıkıntısını çektim.

10,11 olduğundan bende şüpheleniyorum ama değil:) bu arada süt dişlerinize dolgu yaptırdığınız için nasıl bir sorun çıktı

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
8 veya 9 tane kaldı gerisi kaplama veya yok bir kaç gün içinde o kalanlarda gidecek zaten hep derim zamanında bakımını yapmazsak dişlerin ilerisi sıkıntı

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aaa tüh hep o beğenmediğin doktorlar yüzünden olmuştur dişinide onlar fırçalamalıydı oysa ki:) Geçmiş olsun bundan sonra kalanlara iyi bakarsın inşallah

---- Mesajlar birleştirildi ----

10,11 olduğundan bende şüpheleniyorum ama değil:) bu arada süt dişlerinize dolgu yaptırdığınız için nasıl bir sorun çıktı
Bir azı dişimde çürük vardı.Doktar ben gidince ne düşündüyse artık altlı üstlü 4 azıya dolgu yaptı,o anki acıdan zaten insan sağlıklı düşünemiyor,karşı çıkmamıştım bende.Aradan bi sene filan geçti,sütler dökülüp yeni diş çıkıcak ama dolgu yüzünden çıkamadı,iltihaplandı,yandan çıkmaya başladı,çektirene kadar işkence gibiydi:D

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bir azı dişimde çürük vardı.Doktar ben gidince ne düşündüyse artık altlı üstlü 4 azıya dolgu yaptı,o anki acıdan zaten insan sağlıklı düşünemiyor,karşı çıkmamıştım bende.Aradan bi sene filan geçti,sütler dökülüp yeni diş çıkıcak ama dolgu yüzünden çıkamadı,iltihaplandı,yandan çıkmaya başladı,çektirene kadar işkence gibiydi:D

Geçmiş olsun dolgu yüzünden değilde üstünkörü yaptıysa ondan sızıntı yapmıştır normalde dolgu yapılıyor süt dişlerine dökülmesini etkilemiyor kökü eriyor üstü düşüyor ama sizde iltihaplanma olduğundan normal zamanında kökler erimemiş savunmaya geçmiş:)

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Şubat da da ben çektirdim diş işi çok beladır iyi bakmak lazim :)