İsyankar97
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 61

bu yasta agzım dolgu dolu
1 tanesi cekilecek azı diş
sizin ağzınızda kaç diş var ?
öncelikle yaş kaç?
bu yasta agzım dolgu dolu
1 tanesi cekilecek azı diş
sizin ağzınızda kaç diş var ?
öncelikle yaş kaç?
10-11 filansa asla süt dişlerine dolgu yaptırma.ben küçükken yaptırmıştım çok sıkıntısını çektim.
Bir azı dişimde çürük vardı.Doktar ben gidince ne düşündüyse artık altlı üstlü 4 azıya dolgu yaptı,o anki acıdan zaten insan sağlıklı düşünemiyor,karşı çıkmamıştım bende.Aradan bi sene filan geçti,sütler dökülüp yeni diş çıkıcak ama dolgu yüzünden çıkamadı,iltihaplandı,yandan çıkmaya başladı,çektirene kadar işkence gibiydiAaa tüh hep o beğenmediğin doktorlar yüzünden olmuştur dişinide onlar fırçalamalıydı oysa kiGeçmiş olsun bundan sonra kalanlara iyi bakarsın inşallah
---- Mesajlar birleştirildi ----
10,11 olduğundan bende şüpheleniyorum ama değilbu arada süt dişlerinize dolgu yaptırdığınız için nasıl bir sorun çıktı
Bir azı dişimde çürük vardı.Doktar ben gidince ne düşündüyse artık altlı üstlü 4 azıya dolgu yaptı,o anki acıdan zaten insan sağlıklı düşünemiyor,karşı çıkmamıştım bende.Aradan bi sene filan geçti,sütler dökülüp yeni diş çıkıcak ama dolgu yüzünden çıkamadı,iltihaplandı,yandan çıkmaya başladı,çektirene kadar işkence gibiydi![]()