Discovery İçin KitKat Final Güncellemesi Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
dun yıkledım sadece faceye falan grdıgimde cokk cabuk ısınıyor simdı bektiyorım .Twitteri acmama bende de oldu ben sıldım sonra tekrar yıkledım sımdi calısıyıor:yes::yes::yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefonumu güncelledim fakat hiçbir değişiklik yok tekrar güncel atmak istedim bir değişiklik olmadığı için bu seferde son sürüm sende yüklü dedi telefonu kapatıp tekrar açtım yine yok ne yapıcam hiçbir değişiklik yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaa biran önce bir güncelleme yapın telefonumu cok seviyorum nefret edecem birçok program hata veriyor bir güncelleme yapın acil 🙏🙏🙏🙏🙏

A

ALİ ARSLAN

SDN Okuru
ben güncellemeyi yaptım çok stabil = sorunuda yok :D

ben önceden internetten indirerek KİTKAT yüklemiştim,o zaman bi sürü hata vermiş ve tekrar eski versiyona geçmiştim .hatta ben sildikten bir müddet sonra telefonda güncellem sorduğumuzda en son güncelleme jelly bean gözüküyodu .en son güncelleme kontrolü yaptık baktım ki tekrar kitkat güncellemesi mevcut şansımı deneyim neolursa olsun bidaha deneyim dedim yükledim.
sonuç olarak hoşuma gitti baya iyi olmuş ..ama tek sıkıntı benim şuan için anlayabildiğim CANDY CRASH SAGA ve Candy crash soda gibi oyunları açmıyor sadece bende Farm heroes saga oynanıyor .bence tek sorun bu gibi gözüküyor.
bu sorunun çözümünü bilen varsa cevaplarsa memnun olurum herkeze saygılar..

S

SDN Okuru bbb

SDN Okuru
Güncelemeyi yaptım tlf açılıyor sim kart takılı pin kodunu giriyorum ama tlf na şebeke gelmiyor sorunu bilen varsa yazabilirmi