Discovery İçin KitKat Final Güncellemesi Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 gb telefonumla yapmaya çalışıyorum sürekli "connecting wlan network" mudunda... Bir türlü indiremedim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yapan var mı güncellemeyi forumda merak ediyorum babamın telefonuna yapabilirim.Ayrıca geliştirici seçeneklerinden art aktif edilebiliyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herhangi bir ağa bağlı olduğun haldemi indiremiyorsun.ağa bağlı değilsen bağlan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herhangi bir ağa bağlı olduğun haldemi indiremiyorsun.ağa bağlı değilsen bağlanan ve ağının kopuk olup olmamasına dikkat et

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben güncellemeyi yaptım çok stabil = sorunuda yok :D

ebagcuvan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Art'ı denemedim ama güncelleme bir harika kesinlikle pişman olmazsınız.

samdroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek sorunu twitter çalışmıyor ve arada çalışmadığını bildiriyor. AnTuTu 15866 çıkıyor. 4.2.2de 16000 üstündeydi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede 16gb var sistem güncellemeye girdigimde kontrol et diyorum zaten son surum yuklu diyor çözümü bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şimdi indiriyotum denedikden sonra detaylı açıklama yazacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En son güncellemeyi yükleyince Sürücü Modunda yazığınız mesaj değil İngilizce mesaj gidiyor. (Camideyim Sonra ararım diye) düzeltmeleri gerekir veya çözümü bilen varsa yazsın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 4.4.2 kitkat uygulamasını telefonuma yükledim şimdilik her şey normal gözüküyor ama görüntü arayan arkadaşlar olacaktır onlar için hiç bir yenilik yok temalar çok kötü gözüküyor net bi uygulama logosu bile yok ama bunun önümüzdeki günlerde güncellemelerle giderileceğini düşünüyorum. Herkeze iyi akşamlar

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Çok kasıyo be. Varmı sizde sıkıntı

sefa_t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
ben indirdim güncelleme dosyasını tarif edilen şekilde başlattım ama telefon acıldıktan sonra hıc bır değişiklik olmadı yıne aynı sürümde çalışıyor. nedenini bilen var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelledim fakat eski temalarım daha güzeldi, nasıl geri getirebilirim. bir çok sıkıntısı var form yazıp gönderdim.
sorunsuz eski sürüme nasıl geri dönebilirim. bilen varsa kolay ve anlaşılır yoldan yardımını rica ediyorum.
şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4 gb versiyon benimki cok az uygulama var ama kullanilabilir sistem hafiza 100 mb var hergun dusuyor bu sorun olur mu boyle bisey olan var mi sistem kullanilabilir hafizasi az olan var mi ? ve sadece bir tane tema geldi yeni olrak sizde de oyle mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı yerler ingilizce oldu onlar nasıl düzelir ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün yükledim. arama ekranı değişti. msj şifre koyma alanı değişmiş o güzel uygulama ama tek sıkıntım oyunların açılmaması sanırım birde twitterım açılmıyor. seste sorun yaşayanlar varmış ben yaşamadım henüz, kamerada bi sıkıntı yok ama sanırım biraz yavaşladı. uygulamayı yükledikten sonra tlf pek inceleme imkanım olmadı ama şimdilik gözlemlerim bunlar. yanlız oyunları nasıl açabilirim bu konuda bilgisi olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bendede aynı ilk sürümde antutu bundan yüksekti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet benim telde yavaşladı gezinirken ekran titriyor birde kamera matlaşmış eskisi daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fabrika ayarlarına dön eski tema geliyo:yes: fakat sim kart kilitli hatası almaya başladım ben kimseyi arayamıyorum sim kilitli diyo aç diyorum açılmıyo yardım edecek varmı kartımda sorun yok başka telefonda denedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eskisinden daha farklı olmus begendim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de indirdim 16 gb olanı fakat eski sürümü daha güzeldi telefon resmen replika gibi kasmaya başladı twitter çalışmıyor arayanın resmi küçük çıkıyor ekiden kişiler menüsü renkli idi şimdi sadece beyaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yüklemeye çalışıom ama bana uyarı atıyo
malesef sistem günceleme durdu
sistem günceleme her seferinde çöküo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle güncellemenin ALLAH BELASINI VERSİN PLAY STOREDEN İNDİRDİGİM PROGRAMLAR CALIŞMIYOR NASIL BİR GÜNCELLEME BU

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben guncellemeyı yaptım ancak Android system recovery <3e>
Discovery II mini

Volume up/down to move highlight;
enter button to select.

roboot system now
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from sdcard2
wipe data/factory reset