Discovery Channel 3D, Digitürk'te yayında

Bu konuyu okuyanlar

ADRENALİN-1

Doçent
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
686
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
223.jpg



Digiturk, yepyeni 3D yayınları bünyesine katmaya devam ediyor.

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, dünyanın gerçeğe dayalı yayın yapan önder medya kuruluşu Discovery Communications’ın bir parçası olan Discovery Networks CEEMEA (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ile, Discovery 3D programlarının sadece Digiturk üzerinden yayını için bir anlaşma imzaladı.
Digiturk üyeleri, Türkiye’de ilk kez Discovery’nin 3D programlarını izleme keyfine 1 Mayıs 2012′den itibaren 399′uncu kanaldan ulaşıyor.


Discovery Networks CEEMEA, Gelişen Pazarlar Bölgesi Ülke Müdürü Phillip Luff konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Digiturk platformunda 3D programlarımızın izleyicilerle buluşmasından mutluluk duyuyoruz. Digiturk izleyicileri, CEEMEA bölgesinde Discovery’nin bu yepyeni deneyimini yaşayan ilk kişiler olacak. 3D, bizim gerçeğe dayalı eğlence programlarımıza tamamen yeni bir derinlik ve heyecan getirecek ve Digiturk üyelerine, gerçekten üstün bir izleme deneyimi yaşatacak” şeklinde konuştu.


Digiturk İçerik ve Alımlar Direktörü Esra Özaral Altop konu ile ilgili olarak “3D konusuna ciddi yatırımlar ve içerik alımları yapıyoruz. Discovery 3D içeriklerinin sadece Digiturk’te yayına başlamasıyla bu kategoride de liderliğimizi sürdürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Discovery 3D içerikleri 1 Mayıs tarihi itibariyle Digiturk 399 nolu 3D kanalımızda yayına başlıyor ve Digiturk, 3D’nin adresi oluyor” ifadelerini kullandı.


Discovery Networks ve Digiturk, izleyenlerini dünyanın tuhaf terk edilmiş kasabalarına, şehirlerine ve yapılarına 3 boyutlu yolculuğa çıkaran, 3net Stüdyoları yapımı Forgotten Planet; Amerika’daki korkunç hikayeleri ve bunların ardında bıraktıkları gizemli olayların sır kapılarını aralayan The Haunted; kanundan boşu boşuna kaçmaya çalışan ve bu esnada bazı olağanüstü ve imkansız deneyimler yaşayanları takip eden I Almost Got Away With It; havacılık teknolojisi ve nefes kesen uçuş manevralarını gösteren özel bir program olan ve yine 3net stüdyoları yapımı Oceana Air Show gibi muhteşem 3D kalitesindeki birbirinden ilginç programlarını izleyenleriyle buluşturuyor.


Digiturk, yılın başından beri bünyesine yepyeni kanallar almaya devam ediyor. Discovery Channel, Animal Planet ve Discovery Science kanallarından sonra platformun son yeniliği olan Discovery Networks’ün 3D programları ile birlikte Digiturk ailesi genişlemeye devam ediyor.






KAYNAK: SONDAKİKA
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
digitürk bize lazım değil Türksat ve şifresiz olanı bize makuldur.
 

thepolice2

Doçent
Katılım
8 Ocak 2011
Mesajlar
875
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bana göre bunlar digiturk ün çırpınışları. Radyolarla sürekli uydu dağıtmaya çalışıyor. Discovery channel d smartın kanalıydı. Kendi kanalları yetmeyince oraya başvurdular. Lig Tv sizin için önemli değilse boşverin gitsin
 

freewill

Müdavim
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
sanki herkezde 3d var :D dijiturk aldım eşekler kadar pişmanım :D içerik çok az :D
 

zoomX

Öğrenci
Katılım
6 Nisan 2010
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Digiturk almayı düşünüyourum bende bakalım
 
Üst