Yardım Discord'da bilgilerime eriştiler

Sjs Vec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selamın aleyküm ilk önce bir olay oldu Proton bus simulator adlı oyunda Mod çalıyom diye beni aradılar ev adresimi ve annemin telefon numarasına herşeyine kadar buldular.
Şu an çok korkuyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen moderatör:

seskimonday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Senin aleyhine annenin babanın kizacagi birsey yoksa onlara söyle varsa tekrar yaz.

seskimonday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O zaman şunu soyleyebilirim kafana takma max 1-2 haftaya unutulursun isim ve soyismini heryere verme annenin ve babanin twlefonundan gizli numaralardan aranmayi kapat babani yada anneni arayip hakkinda yalan yanlis iftiralar atabilirler her bilgininiliyorlar emin ol eger haddini asan bir olay olursa polise git bir sonuc alamazsin ama gözdağı verirsin devlet bu bilgilerin calinmasindan hesap sornali.

Sjs Vec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O zaman şunu soyleyebilirim kafana takma max 1-2 haftaya unutulursun isim ve soyismini heryere verme annenin ve babanin twlefonundan gizli numaralardan aranmayi kapat babani yada anneni arayip hakkinda yalan yanlis iftiralar atabilirler her bilgininiliyorlar emin ol eger haddini asan bir olay olursa polise git bir sonuc alamazsin ama gözdağı verirsin devlet bu bilgilerin calinmasindan hesap sornali.
Tamam teşekkür ederim

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,990
Eğleniyorlar seninle. İsim ve soyismini hiçbir yerde paylaşma, isim tamam da soyismini verirsen bütün bilgilerini buluyorlar. Amaçları korkutmak zaten, bir şey yapacakları yok yani. Sakinleşebilirsin o yüzden.

Sjs Vec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğleniyorlar seninle. İsim ve soyismini hiçbir yerde paylaşma, isim tamam da soyismini verirsen bütün bilgilerini buluyorlar. Amaçları korkutmak zaten, bir şey yapacakları yok yani. Sakinleşebilirsin o yüzden.
Hocam babamın adını söylediler korkutmak için yapmadılar

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bir halt edemezler, belli ki yaşınız küçük korkutmaya çalışıyorlar.

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
hocam korkutmak için değil discord grubunda arayıp tehdit ettiler bide küfür ettiler Allah'a yemin ederim
Korkutmak için tehdit ediyorlardır herhalde. ? Bir halt edemezler. Bilgiler yıllardır alenen satılıyor zaten. Ulaşmak çok zor değil. Bilgileri bulmuşlar diye korkmana gerek yok.

Sjs Vec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) yarın mahkemeye gidip şikayetçi olucam 2 tane şahıs hakkında

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,990
Discord üzerinden bulunabiliyor mu öyle kolayca emin değilim. Aydınlatırsın sonradan. :)

AdolfTayyipİnce

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
38
Hocam slm iyi yapmısınız gidin sikayed edin yuksek mahkemeye bunlar iyice azdı aocam herkese kaldiriyolar ama elbet cezalarını ödeyecekler iyi forumlar.

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bu arada bu discordla ilgili çok şikayet var. Bu kadar şikayet olan, güvenli olmayan dandik bir platformu neden bu kadar insan kullanıyor onu da anlamış değilim. Benim anladığım discord internetin anüsü afedersiniz. Böyle saçma uygulamaları kullanmazsanız saçma insanlarla muhatap olmazsınız. Zaten kullananların çoğu da 20 yaş altı kardeşlerimiz. E tabi bu kardeşlerimizi tehdit edip korkutmak daha kolay geliyor çakallara.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Artık internet ortamında sadece adınızı söyleyin. Gerek görmüyorsanız başka isim söyleyin.

Ben hala devletten bir açıklama bekliyorum. Nasıl sızdı? Nasıl önlem alacaklar? Yeni sızıntılar olmaya devam eder böyle giderse. Kimse umursamıyor yargılanmıyor. ?