- Reaksiyon puanı
- 16,515
Kötü diyen olmadı zaten, elbette güzel bir özellik. Ama bence biraz sorun yaratır gibi. Yani discord'un kitlesi belli. O ses kayıtları bazılarının kötü niyeti sonucu bam başka sonuçlara netice verebilir.Bence güzel bir özellik.
Dediğim gibi daha betada büyük ihtimalle getireceklerdir.uygulama yerine çoğunlukla webden giren birisiyim, böyle birşey henüz göremedim. Görür müyüm görmez miyim orasını geçtim harbiden gerekliydi.
Gelir zaten, ben gelmez demedim. Zaten discord'da uygulama/web fark etmiyor her özellik aynı. İnstagram/TikTok vs bunlarda böyle değil ama.Dediğim gibi daha betada büyük ihtimalle getireceklerdir.
Gruplar hakkında bir bilgi var mı?Ek not: Sunucularda kullanılmıyor.
Şu an sadece gruplar ve tekli konuşmalarda çalışıyor.Gruplar hakkında bir bilgi var mı?
O da sıkıntı doğurur tahminimce.Şu an sadece gruplar ve tekli konuşmalarda çalışıyor.
Topluluk grupları için biraz sıkıntılı.Şu an sadece gruplar ve tekli konuşmalarda çalışıyor.
Bilgisayar üzerinde Discord kullanmıyorum ancak geçerlidir büyük ihtimalle.Bu bilgisayar uygulaması için geçerli değil mi? Bazen gerçekten inanılmaz ihtiyaç duyuyorum.
Ben bulamadım, keşke bulabilsem.Bilgisayar üzerinde Discord kullanmıyorum ancak geçerlidir büyük ihtimalle.