Discord'a Clubhouse Özelliği Gelebilir

Bu konuyu okuyanlar

walledia

Profesör
Cezalı
Katılım
17 Şubat 2018
Mesajlar
2,972
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
6,927
Puanları
113
Sesli sohbet konsepti ile yola çıkan ve kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan Clubhouse uygulaması Discord için de ilham kaynağı oldu.

Uygulamanın kısa süre içerisinde popüler olmasının ardından birçok sosyal medya devi, Clubhouse benzeri özelliği kendi uygulamalarına getirmeye başladı. Facebook, Twitter, İnstagram , TikTok ve Telegram gibi uygulamalarının ardından kervana katılan son uygulama Discord olacak. Bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan paylaşıma göre Discord, sesli sohbet özelliğini yakın zamanda uygulamaya getirecek.

Discord uygulamasına gelecek yeni özellik ”Sahne Kanalı” olacak​

Reddit kullanıcısı, paylaştığı ekran görüntüsü ile platforma gelecek yeni özelliğin adını ”Sahne Kanalı’‘ olduğunu açıkladı. Ancak kullanıcı, şu an için bu seçeneğe giriş yapamadığını, özelliğin muhtemelen beta aşamasında olduğunu belirtti.

Bilindiği üzere Discord, oyuncular arasında oldukça popüler bir uygulama. Sesli, yazılı ve görüntülü sohbete olanak sağlayan platform, sınırlı kişilerin sohbet ettiği bir platform.

1616015529527.png


Halihazırda metin, ses ve duyuru kanalları bulunan Discord, uygulamaya Sahne kanalı özelliğini de getirerek, tıpkı Clubhouse’da olduğu gibi yalnızca belirli kişiler konuştuğu, konuşmak isteyenin ”söz hakkı” talep ettiği bir bölüm yaratacak. Kısaca bu bölüme Clubhouse adını da verebiliriz…

Yeni özelliğin şu an için ne zaman kullanıcılar ile buluşacağı soru işareti. Ancak özelliğin henüz beta aşamasında olduğu göz önüne alınırsa, önümüzdeki aylarda Sahne kanalı seçeneğinin tüm kullanıcılara açılacağını söyleyebiliriz.

SDN Discord sunucumuza ve SDN Forum Discord sunucumuza katılmayı unutmayın. :)

SDN Forum Discord

SDN Discord
 

Son mesajlar

Üst