Discord telefon doğrulama istemesi.

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Merhabalar. Bu benim burada ilk konum. Aslında başka bir forum hesabım daha var dı orada ban yemiştim. Neyse konuya dönelim.
Ben bugün 2-3 kişiye sunucu daveti attım. Çok hızlı mesaj gönderiyorsun dedi bende 1-2 dakika bekledim ve başka kişilere de attım sonra burada bir şeyler dönüyor dedi. Dedim hesabım banlandı sonra çıkış yaptım. Sonra e posta istemeden giriş yapma vardı onu yaptım sonra daha doğum tarihi doğrulamadan burada bir şeyler dönüyor dedi galiba ip ban yedim bunu nasıl çözerim?
NOT: Telefonum yok.

1595875828402.png

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Merhaba! ?‍♀️
Bu aslında bir hata değil, anladığım kadarıyla Discord'un güvenlik için aldığı bir önlem. Yani endişelenme hesabın banlanmadı. ?
Discord'u kullanmaya devam etmek için altta görülen "Telefonla Doğrula"ya tıkla.
Bu işlemi herhangi bir numara ile yapabilirsin. Numaran sadece o anki işlem için kullanılıyor, sonra sms vs. göndermiyorlar.
Çıkan ekrana telefon numaranı veya kullanmak istediğin herhangi bir numarayı gir.
Ardından sana sms yoluyla bir kod gelecek. Sonra bu kodu gir. Ve tamam! ? Sorun çözüldü ?

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Ben bu hatayı biliyorum büyük ihtimalle senin hesabının tokeni gitmiş

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Merhabalar. Bu benim burada ilk konum. Aslında başka bir forum hesabım daha var dı orada ban yemiştim. Neyse konuya dönelim.
Ben bugün 2-3 kişiye sunucu daveti attım. Çok hızlı mesaj gönderiyorsun dedi bende 1-2 dakika bekledim ve başka kişilere de attım sonra burada bir şeyler dönüyor dedi. Dedim hesabım banlandı sonra çıkış yaptım. Sonra e posta istemeden giriş yapma vardı onu yaptım sonra daha doğum tarihi doğrulamadan burada bir şeyler dönüyor dedi galiba ip ban yedim bunu nasıl çözerim?

Ekli dosyayı görüntüle 109968
Token kasma gibi şeyler yapan insanlara karşı çıkmak adına yapılmış bir güvenliktir bu.Telefonunu doğrulamadan o hesaba erişemezsin.Bu arada ban falan yemedin.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802

Ekli dosyayı görüntüle 109968
Spam önlemi bu bildiğin. Çözmek için temp numberlar var, @margarin anlatmıştı bana. Onları kullanabilirsin.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Merhaba! ?‍♀️
Bu aslında bir hata değil, anladığım kadarıyla Discord'un güvenlik için aldığı bir önlem. Yani endişelenme hesabın banlanmadı. ?
Discord'u kullanmaya devam etmek için altta görülen "Telefonla Doğrula"ya tıkla.
Bu işlemi herhangi bir numara ile yapabilirsin. Numaran sadece o anki işlem için kullanılıyor, sonra sms vs. göndermiyorlar.
Çıkan ekrana telefon numaranı veya kullanmak istediğin herhangi bir numarayı gir.
Ardından sana sms yoluyla bir kod gelecek. Sonra bu kodu gir. Ve tamam! ? Sorun çözüldü ?
Hocam eödevde değiliz emojili yazmanıza gerek yok :D

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Alparslan, senin kaç tane hesap değiştirdiğini sayamadım. Bir sürü hesap değiştirdin, artık spama takılmaya başlıyor. Bir de spam yapınca bir sorun olduğunu fark edip, kapatıyorlar. Bir tane sanal numara al ve hesabını onayla. Çok da zor bi' şey değil.

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Spam önlemi bu bildiğin. Çözmek için temp numberlar var, @margarin anlatmıştı bana. Onları kullanabilirsin.
hayır onlar olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bot hesap gibi düşünebilirsiniz. Genelde mesaj kasmak veya sunucuda üye kasmak amaçlı yapılan bir methoddur, bazen de saldırı amaçlı yapılıyor.
aynen bunun için kullanılıyor bende yapıyordum bi ara sajdjdas
d