Discord sunucu patlatmadan dava edilir miyim?

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,161

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hiçbir şey yapamaz korkma al mahkemeye SS'leri ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Afedersin de bal gibi de yapar çocuğun sunucusunu patlatıyor birde patlatan kişi haklıymış gibi konuşuyorsunuz. 2 tarafın da suçu var ama 13 yaşındaki kişinin sunucusu patlatıldığından dolayı küfür ettiğinden ne olur bilemiyorum.

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,161
Afedersin de bal gibi de yapar çocuğun sunucusunu patlatıyor birde patlatan kişi haklıymış gibi konuşuyorsunuz. 2 tarafın da suçu var ama 13 yaşındaki kişinin sunucusu patlatıldığından dolayı küfür ettiğinden ne olur bilemiyorum.
Hakaret suçu olur ve bu daha ağır bir suçtur, yetkiyi verende suç, mahkemeyi bu ilgilendirmez yetki vermeseydiniz der. Efendim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Yetki verdikten sonra sözleşme vs. olmadığından her şeyi yapabilir. Mahkeme falan hiçbir şey diyemez. Asıl küfür ettiğinden dolayı konu sahibi dava açabilir.

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hakaret suçu olur ve bu daha ağır bir suçtur, yetkiyi verende suç, mahkemeyi bu ilgilendirmez yetki vermeseydiniz der. Efendim.
Şimdi orasını bilemem ama yetki vermeden de sunucular patlatılıyor. Mesela birisi diyor bir sunucu yaptım destek amaçlı sunucunuza ekler misiniz sizde yardım amaçlı ekliyorsunuz bir bakmışsınız aaa sunucuda hiçbirşey yok.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu genelde söylenen bir yalandır. Hiçbir şey olmaz garantisi benim.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Discordda bir tane sunucuyu patlattım.Bu sunucudaki 13 yaşındaki çocuk ise bana babam avukat sen bittin dedi.Fakat ondan önce benim değerlerime küfür etti :D? Bu olaydan dava edilir miyim?
Daha yaşınız küçük. O sana küfür etsede bir şey yapmazlar. Sen sunucuyu patlattın diye sanada bir şey yapmazlar. Takma kafana. Göz dağı vermeye çalışıyor.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Emin olun o korku bana yeter zaten :D bir daha yapmam sadece oda bana yaptığı için yapmıştım
Sizin yaşınızdaki birisi siber suçlardan büyük bir suç işlemeden ceza almaz. Ama genede siz siz olun bir daha böyle bir şeye bulaşmayın ailesi başınıza bela olur veya manyağın teki çıkabilir

Son düzenleme:

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,161
O çocuk daha annesinden korkuyordur tanışmadığı adamlarla konuşmayı söyleyemez. .d

Lrkende

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Küfürlerini silmeden SS al. Gerisi artık nolursa olur.

mbykplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Eğer Discord destek birimine sunucu sahibi ticket açtıysa işi bilen biriyse örnek veriyorum patladıktan sonra işte filan tarafından hacklendiniz diye mesaj atıldıysa ve sunucu sahibi mesaj idlerini gönderip işlemi yapan kişini kullanıcı idsini ayrıca ss atıp delil güçlendirip bu delilleri bildirdiyse işlemi yapan kişinin ağrıyabilir diye düşünüyorum.Şayet sunucu sahibi kendi eliyle size yetki verdiyse hiç birşey çıkmaz diye düşünüyorum