Kasım ayında Xbox Game Pass for Ultimate paketi almıştım. Bu paketi aldıktan sonra avantajlardan Discord Nitro 3 aylık abonelik hakkımı kullandım. 3 aylık aboneliğim bittikten sonra 1 aylık Xbox Game Pass for PC kodu verdi bu kodu kullandım bu abonelik de bitince sanmıştım ki para kesmeyecek çünkü ücretsiz hediye kodu veriliyor fakat ondan sonra üyelik kullanmadığım halde bugün benden para kesti. Microsoft ile anlaşıp 1 aylık ekstra olarak hediye kodu veriyorsun fakat 2 ay sonra para kesiyorsun biraz saçma değil mi?
Xbox Game Pass for Ultimate aylık aboneliğini iptal etmiştim fakat bunu ücretsiz kod verdi aylık abonelik kesmez düşüncesi ile hiçbirşey yapmamıştım ve hotmail adresime baktım 2 ay boyunca para kesmeye çalışmış fakat abonelik 1 martta açılmış gözüküyor haberim olmadan nereye ulaşacağımı da bilmiyorum nasıl bu sorunu çözebilirim?
Xbox Game Pass for Ultimate aylık aboneliğini iptal etmiştim fakat bunu ücretsiz kod verdi aylık abonelik kesmez düşüncesi ile hiçbirşey yapmamıştım ve hotmail adresime baktım 2 ay boyunca para kesmeye çalışmış fakat abonelik 1 martta açılmış gözüküyor haberim olmadan nereye ulaşacağımı da bilmiyorum nasıl bu sorunu çözebilirim?