Dışardan yemek sipariş eden var mı cidden?

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Saygısızlık yapma.

Evet bu zamanda üniversite okuyan bile iş bulamıyor.
İş bulma olasılığı yüksek olsa deneme yanılma yöntemiyle bir iş bulmuş olurdum. Burdakilere göre ben parasızlıktan keyif alan bir mazoşistim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evt ama üniversite okuyanlar okudukları bölümde iş bulamıyorlar bu kişi dediğine göre açlıktan ölüyor gidip bi fabrikada çalışabilir ayrıca benim nasıl konuştuğum seni ilgilendirmez
İş varsa git sen çalış fabrikada.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
İş bulma olasılığı yüksek olsa deneme yanılma yöntemiyle bir iş bulmuş olurdum. Burdakilere göre ben parasızlıktan keyif alan bir mazoşistim.

İş varsa git sen çalış fabrikada.
yazın çalıştım ben 3500 tl kazandım 16 yaşında olmama rağmen sende burada bana cevap yazacağına gidip iş arasan iyi yaparsın bu ülkede kimse kolay para kazanmıyor ben forumda takıliyim laf yetiştiriyim bana iş gelsin diye beklersen tabi bulamazsın sanki üniversite bitirmişsin madem bu kadar kötü durumun git iş ara heryere sor ucuza çalış tabi işine gelirse, bu arada hangi ilde yaşıyorsun?

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
yazın çalıştım ben 3500 tl kazandım 16 yaşında olmama rağmen sende burada bana cevap yazacağına gidip iş arasan iyi yaparsın bu ülkede kimse kolay para kazanmıyor ben forumda takıliyim laf yetiştiriyim bana iş gelsin diye beklersen tabi bulamazsın sanki üniversite bitirmişsin madem bu kadar kötü durumun git iş ara heryere sor ucuza çalış tabi işine gelirse, bu arada hangi ilde yaşıyorsun?
İyi ucuza çalışmaya devam et. Ben halimden memnunum.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
O kişi işçi olacaksa 4 yıl neden üniversite okuyor? Şu aptalca düşünceden çıkın. Bir bölümde uzmanlık alıyorsa o işi yapmalı. Üniversite okuyup özel güvenlik, çağrı merkezi personeli, fabrika işçisi olmayacak elbette.
sanırım yazdığımı yanlış okumuşsunuz ben bu arkadaş için dedim beyfendi belirttiğine göre 20 yaşında ve açlıktan ölüyorlar brnde git fabrikada çalış ailene bak dedim

iyi sende aç kalmaya devam et biraz gururun olsa çalışırsın ailene bakarsın

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Arkadaş farkındaysanız 16 yaşımdayken kazandım diyor. 16 yaşında birisi için 3500TL çok iyi bir mebla. Siz forumdaki yaşınız doğruysa 20 yaşındasınız ve sigortalı bir iş bulabilirsiniz.

Arkadaşların da dediği gibi herkes masabaşı yüksek paralı meslekte çalışamıyor.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Arkadaş farkındaysanız 16 yaşımdayken kazandım diyor. 16 yaşında birisi için 3500TL çok iyi bir rakam. Siz forumdaki yaşınız doğruysa 20 yaşındasınız ve sigortalı bir iş bulabilirsiniz.

Arkadaşların da dediği gibi herkes masabaşı yüksek paralı meslekte çalışamıyor.
Bulabiliyorsan sen bul, başvuracağım.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bulabiliyorsan sen bul, başvuracağım.
Ben meslek lisesi çıkışlıyım. Bölümüm üzerine sanayide veya elektronikçilerde iş bulabileceğimi biliyorum. Eğer siz de böyle meslek çıkışlıysanız ve bölümünüz üzerinde kendinizi geliştirdiyseniz bulabilirsiniz.

Başta ilgi alanınız olan bir dükkan veya mağazaya girin ve gerekirse ücret almadan bir süre çalışıp işi öğrenin. Kendinizden emin olunca maaş almaya başlayabilirsiniz.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Ulan sokağa bakıyorum zırt pırt motor geçiyor, millet pizza, hamburger falan söylüyor. Bizim fast-food anlayışımız babamın ayda yılda bir aşağı sokaktaki pideciden kır pidesi almasından ibaret.

Millet hayatı ne farklı yaşıyor. Böyle şeyler bana ilginç geliyor baya.

-------------------------------------------------------------------
Dipnot

"Ev yemeği yersin işte ne güzel" goy goyuna girmeyin hiç. Bizim evdeki beslenme şartıyla yaşamak istemezsiniz.
2019 da martı doner yedım 5 tl ye bu kadar fazla fass foot yemem

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Sen bence de yeme ?

Sen bence de yeme

gerekirse ücret almadan bir süre çalışıp işi öğrenin.
Tamam sen denersin bu dediğini.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Bu tarz cevaplar yazdıkça troll olduğunuza bende diğerleri gibi inanıyor gibiyim. İnsan gibi yazıyoruz 2 kişi verdiğiniz cevaplara bak.
Sen denersin dedim, bir şey demedim.

Arkadaş ya çok iyi bir troll ya da 10k maaşla işe başlayayım istiyor.
Maaş az deseydim haklı olabilirdin, öyle bir şey demediğim için haksızsın.

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
Artık 2020 yılındayız bunlar normal şeyler insanlar mutlu olmayı eğlenmeyi seviyor yerinden kalkmadan alış veriş yapmayı dizi film izleyip kafa dağıtmayı oyunlarla eğlenmeyi seviyor ve vazgeçemezler sende 1980 yılındaymış gibi davranmayı bırakmalısın sen yapmıyor olsan bile bunlar tuhaf karşılanacak şeyler değil

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Artık 2020 yılındayız bunlar normal şeyler insanlar mutlu olmayı eğlenmeyi seviyor yerinden kalkmadan alış veriş yapmayı dizi film izleyip kafa dağıtmayı oyunlarla eğlenmeyi seviyor ve vazgeçemezler sende 1980 yılındaymış gibi davranmayı bırakmalısın sen yapmıyor olsan bile bunlar tuhaf karşılanacak şeyler değil
Para var tabi eğlenirler. Tuhaf anlamında demedim, değişik geliyor sadece.