Soru Diş teli için 4 diş çektim ağrım var bu normal mi?

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu hafta sağ alt ve üst çektim haftaya sol alt ve üst ama şuan bile yemek yiyemiyorum diğer tarafta çekilirse nasıl yiyeceğim bu tecrübeyi yaşayan var mı? Sizce çektiğim acıya değer mi? Pişman oldum hafiften..

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,390
Bu ağrıları çekmen gayet normaldir,benim ağzıma kaplama yapılması için 4 dişimi kesti,5 morfin vurdu.
Eğer kendi sağlığıniz içinse,diş teli dişlerinizin düzelmesi için kullanılacak,sizde buna önem veriyorsanız ,ileridede rahat etmek istiyorsanız acıya katlanmanız lazım,hem birazda perhiz yaparsınız

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu ağrıları çekmen gayet normaldir,benim ağzıma kaplama yapılması için 4 dişimi kesti,5 morfin vurdu.
Eğer kendi sağlığıniz içinse,diş teli dişlerinizin düzelmesi için kullanılacak,sizde buna önem veriyorsanız ,ileridede rahat etmek istiyorsanız acıya katlanmanız lazım,hem birazda perhiz yaparsınız
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ben aslında kuru soket durumundan korkuyorum pıhtı oluşmadığı zaman dayanılmaz ağrı oluyormuş umarım o değildir bence dişim gitti normal bu ağrı iyileşiyor diye yanıyor diye düşünüyorum peki bu işlem sonrasında acınız devam etti mi?