Dirt 3 2 direksiyon ile oynamak?

enesender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dirt 3 oyununu buldum split screen modu icin aldım split screen yapabiliyorum fakat şöyle bir olay var biri klavyeden diğeri direksiyondan oluyor benim istediğim 2sinide direksiyondan oynamak bunu yapmam mumkunmudur? yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eğer 2 direksiyonunuz var ise nasıl Controls ayarlarından 1.Player'a klavye seçebiliyor ve 2.Klavye'den de direksiyonu seçiyorsanız. 1.Player'a Device yerinden Direksiyonu seçerseniz isteğiniz olur gibi :)

enesender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 2 direksiyonunuz var ise nasıl Controls ayarlarından 1.Player'a klavye seçebiliyor ve 2.Klavye'den de direksiyonu seçiyorsanız. 1.Player'a Device yerinden Direksiyonu seçerseniz isteğiniz olur gibi :)

ama şöyle bir sorunum var hocam 1. playere klavye otomatik seçiliyor sanırım

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ama şöyle bir sorunum var hocam 1. playere klavye otomatik seçiliyor sanırım

Hocam 10 kere dedim kendime şu DiRT 3'ü indir kur diye :D

Maalesef indirmedim. Eğer indirirsem bende Logitech Attack 3 ile Logitech Gaming Wheel var onları oyunda kullanabilirsem denerim ;)

enesender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 10 kere dedim kendime şu DiRT 3'ü indir kur diye :D

Maalesef indirmedim. Eğer indirirsem bende Logitech Attack 3 ile Logitech Gaming Wheel var onları oyunda kullanabilirsem denerim ;)

hocam kendi sorumu kendim çözdum kimseden cevap gelmeyince cok pratik aslında gözumden kacırdıgıma inanamıyorum şöyle anlatayım

oyuna girerken Prees start or enter yazısında bir direksiyondan startı tklıyoruz split screen moduna giriyoruz orda 2. konsoldan starta tıklamanızı istiyecek ordanda 2. konsoldantıklıyoruz ve ölene kadar yarışıyoruz :devil::thumbup1:

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne mutlu sorunun çözülmüş :D bende momo racing var kaç senedir duruyor ama arkadaş o direksiyonu kurması kaldırması o kadar üşendiriyor ki bide sağolsun force feedback i sayesinde narin bilgisayar masamda ne monitör sabit duruyor nede hoparlör çay falan hak getire evde yatıyor direksiyon öyle :( satmaya da kıyamıyorum ne yapçam ben :D:D zaten en son underground 2 yi oynama girişiminden sonra , oyun bittiğinde kollarımda ve omzumda deli bi ağrı oldu iki gün çektim o ağrıyı,diyeceğim şu güzel direksiyon ama değermi bilemiyorum verdiği zevk tartışılmaz tabiiki...