Dirextx 11 yükleme

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ekran kartım directx 11 destekli asus hd7950 3gb 384bit

sorum şudur,directx 11 programını kurmam gerekiyor mu,directx 11 programını indiriyorum ama program sürümü olarak 9.0 gösteriyo bişey anlamadım neden böyle

s0328.png

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
işletim sisteminiz windows 7 ise directx 11 zaten yüklü. xp ise, direcxt 11 desteği yok.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Başlatı tıklayın, arama kutucuğuna dxdiag yazın, hangi directx sürümünü kullandığınızı göreceksiniz.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
directx 9 bazi oyunlarda gereklidir o olmadan oynayamasin directx 11 zaten yüklü gelir onuda güncellersin şuan bişey güncelemene gerek yok directx 11.1 sürümü gelirse güncellersin
ekran kartini sürücüsünü felan güncelle

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
powerblack amd otomatik tanılama aracı ile ekran kartımın driver'ını taratıyorum 13.4 sürümünü buluyo,amd sitesnde 13.8 beta sürümü var birde,betayı yüklemem ne kadar doğru yükleyeyim mi,beta geliştirilmekte anlamına gelmiyomu,yoksa sorun olmazmı,ayıgt yöneticisinden güncelleştir dediğimde (13.4 yüklü) zaten güncel diyo neden 13.8i bulmuyo yada otomatik tanılama ile taradığımda 13.8i bulmuyo

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beta yükleme o sürüm geri bildirim için ben genelde nvıdıa sürücülerinde hep beta kulanirim
ama stabil olmasi için her zaman bekle bence beta kurma

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
directx işletim sistemi ile alakalı bir şey...
yani işletim sistemin xp ise ekran kartın direct x11.1 i de desteklese sadece directx 9 olarak çalışır.
çünkü xp directx 9 üstünü desteklemez.

eğer işletim sistemin windows 7 ve üzeri(32/64 bit fark etmez) ise directx 11 i sonuna kadar kullanırsın :) bir şey yüklemene gerek yok. ama directx dosyalarını güncelersen iyi olur.

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35
linke tıkla.
drectx web setubu indir çalıştır. directxi güncellersin. (güncelleme yaparken bing barın tikini kaldır.)

(yani directx i sen kurmazsın işletim sistemi ile gelir ve sadece güncelleyebilirsin. onu da verdiğim linkle yap işte.. :))

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zaten senn söylediğinden bahsediyorum :) yukarıdaki resime bakarsan görürsün :)

directx 11 olarak indiriyorum ama dosya sürümü 9 yazıyo

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey kurmama gerek yok demi,peki nasıl güncelleyebilriim güncel olup olmadığını öğreneyim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben zaten senn söylediğinden bahsediyorum :) yukarıdaki resime bakarsan görürsün :)

directx 11 olarak indiriyorum ama dosya sürümü 9 yazıyo
sorun ne ki :)
o sadece "pc de yüklü olan direckx i" güncellemek için.
zaten 1 mb civarı bir şey...
yani sadece güncelleyici o.

onun sürümüne takılma. sen onuçalıştır. zaten güncelleme varsa internetten bir dünya dosya indirir ve günceller.