DiretcXPlayer Coin Miner virüsü

efeknx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Merhaba,2 gündür Windows Defender bir uyarı veriyor.Coin miner diye bir program bunu sildiğim halde hep geri geliyor.Yardım edin lütfen bundan nasıl kurtulabilirim ?
İnternette arattığım zaman hiçbir sonuç çıkmıyor.Ve buna benzer şeyler var bilgisayarımda.
Ekran görüntüsü 2020-12-08 155701.png
Ekran görüntüsü 2020-12-08 160011.png

efeknx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Virüs ben buradayım diye bağırıyor. Size boşuna Windows Defender kullanmayın demiyoruz.

Kaspersky Total kurup güncelleyin ve tam tarama yapin.
https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/total-security-free-trial#download

Crack, torrent mi indirdin?
Sadece bir oyun için türkçe yama indirdim.Aslında şüphelenmem lazımdı çünkü türkçe yama zip dosyası fln olur ama indirdiğimde exe kurulum dosyası geldi.Kurdum falan sonra direk şüphelenip programın tüm dosyalarını sildim.Ama onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü virüsün açıklamasında DirectXPlayer yazıyor.Ama emin değilim.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Sitenin ismi ne? Hâlâ tarama yapmadın mı? bitcoin-qt.exe adlı program var mı? Açma, sadece var mı diye bak. Büyük ihtimalle kendini başka bir program gibi gösteriyor.

efeknx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Şuan Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Defender yine uyarı veriyor.Ben siliyorum o geri geliyor.
Ekran görüntüsü 2020-12-08 164237.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasperskyda uyarı verdi.Tekrar siliyorum coin mineri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu coin miner tekrar gelse Kespersky bunu otomatik silebiliyor mu ?

Son düzenleme: