habibineccar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
canım kardeşimmodlara yardımcı olmak açısından,
Adnan Oktar: Harun Yahya gibi toplumun geneli tarafından kabul görmemiş, şaibeli kişiliklerin de kaynak gösterilmesi ya da alenen övülmesi engellenmelidir.
bu sizin görüşünüzdür.adnan hocaefendiden yapılan alıntılar tamamıyla ilmi ağırlıklı olupAvrupa üniversitelerinde dahi sunumu yapılmaktadır kendisinden bu güne kadar dini açıdan alıntı yapılmamıştır[kesinlikle]ilmi konularsa antitezi yayınlanmamış kaynaklı konulardır bu konularda antitez hazırlayabilirseniz bunu maddi olarak destekleyecek çok vakıf vardır
diini konulardada herhangibir cemaat tarikat veya bir kısmın tutulması vaki değildir islami her konuya ayet hadis belirtilerek yer verilir ve özellikle söylüyorum din kültürü bölümünün müdavimleri her guruptandır birbirlerine saygılı bu bölüme ancak birşeyler öğrenmek ve bildiklerinden kardeşlerine ikram etmek için girerler
bu konuda modumuzunda yardımını görürüz gerek ilmi konularda açıklama yapar gerekse bizleri yönlendiirir
önemli bir şey daha söyleyeyim
kesinlikle ilmi konularda ilmi olmayan sahih kirlenmemiş sitelerden alıntısını yapar kaynağını belirtir ve yorum eklemez bu konuya çok önem veririz çünki kardeşlerimiz bize güvenir vereceğimiz yanlış bilgi veya yönlendirme itikadı bozucu olurki bu islamda çığır açmak diye nitelenir yapanın günahı durduğu gibi yaptırana katlanarak ilave edilir
benim yönetici arkadaşlara tavsiyem şudur
burada diğer din mensuplarının temsil edilmesi düşünülebilirmi düşünülebilir benim hristiyan musevi veya alt gruplarındaki vatandaşlarım veya başka bir din veya inanış gurubuna dahil olanlar veya ateist olanlar onlarında kendi inanışlarını veya inanmayışlarını savunma hakkı vardır başka bir bölüm başlığı açılabilir kendi tasarruflarındadır ama bu bölümde kesinlikle hiç bir görüşe inanışa hakaret edilmemiş aşağılanmamış üyeleri yerilmemiştir doğrusuda budur müslüman öyle olmalıdır saygılarımla