MadResister
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 337
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sadece yardımcı olmakla da değil düşüncelerinizi de almak istiyorum.
Nasıl desem hocam koğuş arkadaşları falan kargaşa çıkarır mı gibisinden bir şeyler geçiyor aklımdan.Sen ne olsun istiyorsun?![]()
![]()
Nasıl desem hocam koğuş arkadaşları falan kargaşa çıkarır mı gibisinden bir şeyler geçiyor aklımdan.
Hocam konuyu açmamın sebebi Sade Mikrofon YT kanalı premier live stream açmıştı gurbetçilerin allahına sövdüm canlı yayın sohbetinde birde "#ErdoganizmeTapmıyoruz" diye flood atıyordum.Benden sana tavsiye aklını başına al.![]()
Hocam konuyu açmamın sebebi Sade Mikrofon YT kanalı premier live stream açmıştı gurbetçilerin allahına sövdüm canlı yayın sohbetinde birde "#ErdoganizmeTapmıyoruz" diye flood atıyordum.
Hocam bu bahsettiğiniz deyimin anlamı nedir peki? Google Amca bile buga girdi.Aferin aferin iki dünyanıda karart.
Bir ayet daha ne kadar açık olabilirki?Hocam bu bahsettiğiniz deyimin anlamı nedir peki? Google Amca bile buga girdi.![]()
Yaşadığınız yere göre değişir. Doğuda linç edilirsiz batıda vb pek birşey olmaz.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sadece yardımcı olmakla da değil düşüncelerinizi de almak istiyorum.
İyi yapmışsınız desem ban yerim.Hocam konuyu açmamın sebebi Sade Mikrofon YT kanalı premier live stream açmıştı gurbetçilerin allahına sövdüm canlı yayın sohbetinde birde "#ErdoganizmeTapmıyoruz" diye flood atıyordum.
Allah'ta senin belanı versin.Hocam konuyu açmamın sebebi Sade Mikrofon YT kanalı premier live stream açmıştı gurbetçilerin allahına sövdüm
Sakin😁😃Allah'ta senin belanı versin
Bence ceza alırsan kendini hücreye attır. Koğuşta sana grup yaparlar sonra.Hocam konuyu açmamın sebebi Sade Mikrofon YT kanalı premier live stream açmıştı gurbetçilerin allahına sövdüm canlı yayın sohbetinde birde "#ErdoganizmeTapmıyoruz" diye flood atıyordum.
Grup yapsalar iyi. Sağ bırakmazlar.Bence ceza alırsan kendini hücreye attır. Koğuşta sana grup yaparlar sonra.
Diğer yazımı kopyalamışsın şimdi fark ettim. Siyasette fazla ileri gitme bu dünyanı yakarsın. Allaha sövmekte ne demek? Allahın azabından seni kimse kurtaramaz. Elini ateşe götür o sıcağa ne kadar dayanabileceksin?Hocam bu bahsettiğiniz deyimin anlamı nedir peki? Google Amca bile buga girdi.![]()
Herkesin inancı farklı. O inanıyor diye birşey yok. Bu ayeti yazmanız gereksiz olmuş.Allaha sövmekte ne demek? Allahın azabından seni kimse kurtaramaz. Elini ateşe götür o sıcağa ne kadar dayanabileceksin?
Mantıksız veya değil. Dine saygısızlık kabul edilemez.Herkesin inancı farklı. O inanıyor diye birşey yok. Bu ayeti yazmanız gereksiz olmuş.
Evet herkes saygılı olmalı ama; burada arkadaşın sorusunu cevaplıyoruz. Sen şöylesin şöyle olasın bilemem ne vb yada beddua etmeye gelmiyoruz. Sizin inancınızda Tanrı ile kulun arasına girilmez değilmi? Bırakın cezasını o versin.Mantıksız veya değil. Dine saygısızlık kabul edilemez.
Beddua da ettim cevap da verdim. Böyle birine beddua az kalır. Hakaret etmedim. Zaten araya girmek olmuyor bu. Adı üstünde Beddua, Rabb'imden diliyorum.Evet herkes saygılı olmalı ama; burada arkadaşın sorusunu cevaplıyoruz. Sen şöylesin şöyle olasın bilemem ne vb yada beddua etmeye gelmiyoruz. Sizin inancınızda Tanrı ile kulun arasına girilmez değilmi? Bırakın cezasını o versin.
Neyse yaptığınız yanlış ama yinede siz bilirsiniz😃 iyi günler.Beddua da ettim cevap da verdim. Böyle birine beddua az kalır. Hakaret etmedim. Zaten araya girmek olmuyor bu. Adı üstünde Beddua, Rabb'imden diliyorum.
Arkadaşın yaptığı doğru yaniNeyse yaptığınız yanlış ama yinede siz bilirsiniz😃 iyi günler.
Hocam %88 Engelli raporum var Ruhsal ve Duygusal olarak sağlık kurulundan yeni aldığım.askerlik yaşın geldiyse hapis ve askerlik seçimi yaptırabilirler askerde imana gelme şansın olabilir.
![]()
Soru - Askeriyede Ateistler Nasıl Muamele Görürler?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.forum.shiftdelete.net
senden beteri vardı sağlam gibi yaptı askerliğini tüfeğini çeşmede yıkamasa göze de batmazdı.Hocam %88 Engelli raporum var Ruhsal ve Duygusal olarak sağlık kurulundan yeni aldığım.
Hocam bana anında çürük verirler diye biliyorum kayıtta olan teşhislerden dolayı. Bu ayın 16'sına yoklama başvurusu için randevu aldım Askerlik şubesine raporumun çıktısıyla birlikte gideceğim.senden beteri vardı sağlam gibi yaptı askerliğini tüfeğini çeşmede yıkamasa göze de batmazdı.
Zaten çevremde hiç kimse adamdan saymıyor beni ezelden beridir yani kısacası adam yerine koymuyorlar Süleyman Soylu'nun Ümit Özdağ'ı hayvandan aşağı gördüğü şekilde görüyorlar beni. Aynı zamanda şunu sizde biliyorsunuz benim gibi bipolar duygulanım bozukluğu olanlar askere gidemiyor.sen gitmeye bak askere gitmeyeni adamdan saymazlar çok hor görürler.