Bu konuyu okuyanlar

SIBERAJANS

Öğrenci
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
22
Türkiye de başta istanbul ve Antalya illerinde olmak üzre aktif ORGANIZE olarak faaliyet gösteren çok büyük bir Siber Şantaj, Tehdit ve Gasp Çetesi aramızda kol geziyor LÜTFEN DIKKAT !!

* Size WhatsApp, Instagram, Facebook, Tiktok v.b. gibi sosyal medyalardan ulaşarak sizinle iletişime geçiyorlar ve buradan sizi araştırdıktan sonra (özellikle maddi durumu iyi olan iş insanları yada kurumsal yöneticlerini, kamu çalışanlarını evli insanları ve özellikle bayanları ) tercih ediyorlar. Size daha sonra herhangi bir mesaj (Yazsima, Link, Resim, v.s,) altında telefonunuza yada bilgisayarınıza gizli bir virüs programı gönderiyorlar. Bu virüs gizli bir dosyada olduğu için kesinlikle farkedemiyorsunuz!

* Sizin an itibariyle Telefon yada Bilgisayarınızdan tüm özel, iş hayatınızı ve mahreminizi, (Telefon, SMS, WhatsApp, Facebook, Instagram, Videolariniz, Resimleriniz, Kameranizi, Microfonunuzu, kayıtlı Dosyalarınız Konumunuzu v.b) takip altına alarak sizi bir süre izliyor, SES ve GÖRÜNTÜ kaydedip kendilerine bunlardan sizin için özel bir Dosya hazırlıyorlar.

* Sizinle daha sonra kayıt dışı elde edilen, ancak sanki Türkiye Numarası gibi görünen +212 yada +216 ile başlayan Telefon numaralarından WhatsApp yolu ile iletişime geçerek kendilerini Istanbul Emniyetin`den yada Antalya Emniyetin`den Yetkili Polis, Jandarma yada Gizli Istihbarat Biriminden aradıklarını ve hakkınızda Savcılık tarafından gizli bir soruşturma yürütüldüğünü ve sizin bu birimler tarafından teknik ve fiziki takip altında olduğunuzu ve yakın zamanda size ilgili Emniyet birimleri tarafından bir operasyon yapılacağının bilgisini veriyorlar.

* Size bu iletişimde daha inandırıcı olabilmek için öncelikle Telefonunuz yada Bilgisayarınızdan yasa dışı kanunsuz olarak elde ettikleri (sadece sizin özelinizde bulunan özel ve iş hayatınızdan ) Banka ve Özel Maddi Hesaplariniz, Resimler, Videolar, Dosyalar, Bilgiler, Ses Kayıtları, Ortam dinlemeleri ve kayıtlı olan Belgelerinizden size özet paylaşımlarda bulunarak, sizi başta ciddi olarak sanki bir sucluymussunuz gibi tedirgin ederek, bu işin sonunda sizin bir suç örgütüne farkında olarak yada olmadan üye olduğunuzu, suç islediginizi, hapse gireceginizi söyleyip korkutarak, size yardımcı olmak istediklerini, Ancak sizi bulunduğunuz bu durumdan onların kurtarabileceklerini bildiriyorlar.

* Sizin dosyanız ile ilgili yetkili Birimin kendilerini bu göreve atadıklarını ve herşeyin onların elinde olduğunu belirterek, tam yetkili olduklarını, gerekirse sizin lehinize Rapor hazırlayıp bunu size de sunabileceklerini söylüyorlar. Bu işlemi de kendilerinin Devlet tarafından yeterli maaş alamadıklarını ve Ekonomik zorluklar içerisinde olduklarını beyan ederek, para kazanmak ve sizinde iyi bir insan olduğunuzu ve size yardımcı olmak istediklerini söyleyerek sizinle anlaşmak için size teklif sunuyorlar. Sizin Maddi kaynaklarınızı da yasa dışı takip eden bu Çete üyelerinin sizden talepleri de kesinlikle hatıra sayılır meblaglardan başlıyor!

* Eğer telefon görüşmelerinde yeterli derecede güveninizi saglayamadilarsa sizi kendilerinin daha önceden planladığı, ayarladığı ve organize oldukları bir Adreste görüşmeye bile davet ediyorlar! Bu görüşmede Size ait güzel bir Dosya hazırladıktan sonra sizinle sadece WhatsApp üzerinden iletişime geçerek önce bir aracı ile bulusturuyorlar. Sizi yakın markaja ve izlemeye aldıktan sonra diğer Çete üyelerinin yanına götürüyorlar! Tercih ettikleri alan ise genelde Kameralardan uzak Halka açık Sosyal Parklar! Böylece sizinde akıllarınca korkmamanizi ve güvenle gelmeniz için böyle bir yer seçtiklerini söylüyorlar! Bulundukları yerde sizinle buluşan diğer kişiler size POLIS Kimliği bile gösterip güveninizi daha da artırmaya çalışıyorlar. Daha sonra tam bir organize ekip olan bu kişiler (5-6 Kişi) sizinle masaya oturup sanki bir Karakolda Sorgu masasindaymissiniz gibi ellerindeki size ait yasa dışı elde ettikleri Dosya ile size baskı uyguluyor ve suçlar islediginizi ve büyük bir sorunun içinde olduğunuza inandırmaya çalışıyorlar. Siz bir kısım Çete üyeleri ile bu görüşmeleri yaparken bir kısmı de sürekli etrafı denetliyor, izliyor ve takip ediyor. Tamamen organize olarak hareket eden ve profosyonel olan bu Şantaj, Tehdit ve Gasp Çete üyelerinin baskısı ve tehditleri altında zaman zaman zor durumda kalabiliyor, onların talep ve talimatları doğrultusunda korkarak istem dışı o anda işlemler, ödemeler yada hareketler yapabilirsiniz.
LÜTFEN DIKKAT! KESINLIKLE TUZAKLARINA DüŞMEYİN!

*** TAMAMEN GERÇEKLERDEN BURAYA YANSITARAK YAZMIŞ OLDUĞUM, BENIM ÇOK KISA SÜRE ÖNCE BIZZAT BAŞIMDAN GEÇEN VE HALEN YAKALANMALARI İÇİN DE MÜCADELE VERDİĞİM SAVCILIK TARAFINDAN SORUŞTURMALARI DEVAM EDEN BU ÇETE ÜYELERINDEN, KİŞİLER VE OLAYLARDAN LÜTFEN KENDINIZI KORUYUN! SIZINDE BAŞINIZA GELMEMESI İÇİN SIZ DEĞERLİ İNSANLARIMIZI VE OKUYUCULARI ÖNEMLE UYARIYORUM !!!

*** AYRICA BU KİŞİLER YADA OLAYLARA BENZER DURUMLAR ILE KARŞILAŞAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA LÜTFEN HİÇ ÇEKİNMEDEN (Gerekirse Kod isim ile ) BANA ÖZEL DEN YAZABILIR VE BENIMLE BILGI DE PAYLAŞABİLİR. BENDE BU ÇETE ÜYELERINE AIT BİRÇOK BILGI, SES KAYITLARI, YAZIŞMALAR , HATTA RESIM VE BELEGELERDE BULUNMAKTADIR. BU SIBER SUÇ ÇETESİNİN BAŞKA İNSANLARIMIZA SIBER ZORBALIKLARLA ZARAR VERMEMESI İÇİN BIR AN EVVEL CÖLERTILEREK, YAKALANARAK CEZALANDIRILMALARI İÇİN LÜTFEN HEPINIZIN DESTEKLERINI BEKLIYORUM!!!

ÖGZÜR; HUZUR VE MUTLULUK DOLU YARINLARA …….
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
14,028
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
22,988
Puanları
113
Yaş
30
Şimdi kimin videosu çıktı? böyle şantaj içerikli konularda milleti uyarıyorsunuz?
 

SIBERAJANS

Öğrenci
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
22
Şimdi kimin videosu çıktı? böyle şantaj içerikli konularda milleti uyarıyorsunuz?
Dikkatle okursaniz bizzat benim basima böyle bir olayin geldigini ve nasil gelistigini, bununla ilgili neler yasadigimi bizzat anlatiyorum! Ben böyle bir cetenin tuzagina düstüm ama kesinlikle bir ödeme yapmadim! Kimsenin de böyle bir tuzaga düsüp, magdur olmamasi icin insanlari uyariyorum.
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
14,028
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
22,988
Puanları
113
Yaş
30
Peki o zaman emniyete gitmedin mi? Banka hesaplarını çalan adamlar var desen zaten işlemler yaparlar. Diğerlerinide söylersin sonra.
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
14,028
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
22,988
Puanları
113
Yaş
30
Birşeyi farkettim de. Diyorsun sizi çete üyelerinin yanına götürüyorlar.

Peki neden oraya gidince polislerden emniyetten yanına götürüp adamları yakalatmadın ki?
 

Wd204du

Öğrenci
Katılım
30 Temmuz 2022
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
8
Puanları
3
Yaş
22

SIBERAJANS

Öğrenci
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
22
Birşeyi farkettim de. Diyorsun sizi çete üyelerinin yanına götürüyorlar.

Peki neden oraya gidince polislerden emniyetten yanına götürüp adamları yakalatmadın ki?
Evet... Bu dogru Istanbul`da Anadolu yakasinda beni bir Parka cagirdilar ! öncelikle neyle karsi karsiya oldugumun farkinda degildim! Cünkü bende yazdigim gibi bu girdapin ve olaylarin icinde buldum kendimi. Cünkü yazdiklarimin hepsini tabii zaman gectikten ve herseyin farkinda olduktan sonraki son hali ile yazdim! Öncesinde ben benim telefonuma bir virüs gönderildigini, benim takip edildigimi ve benim, ailemin bilgilerime, resim ve videolarina ulastiklarini tahmin edemedim!Bu insanlar o kadar profosyonel ki Ben gercekten de onlarin Polis olduguna inandim bana kimlik bile gösterdiler! Sonra bu konuyu cevreme anlatip, büyük bir tuzagin icinde oldugumu anlayip durumun Farkina vardiktan sonrada zaten bir sonraki aramalarini sürekli kayda aldim! Daha sonrada zaten tüm bilgi ve delillerle birlikte C. Savciligina suc duyurusunda bulundum! Simdide halen farkli numaralardan yazmaya devam ediyorlar ama genelde kayit disi telefonlardan ve PC den WhatsApp üzerinden yazisiyorlar ! Ancak eminim isin sonunda insallah yakalanacaklar! Tabiiki de su ana kadar yürütülen ve elde edilen bircok bilgide delillerde mevcut. Burada sizlere yansitmak istedigim husus arkadaslar asla kimseden gelen bilmediginiz bir Resim, Video yada herhangi tanimadiginiz bir haber e asla tiklamayin! Bu nerden olursa olsun! Her sosyal medya üzerinden bunu gönderebiliyor ve sizin Digital verilerinizi ele gecirebiliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende burdayım benin de görün diyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:


Algı yaratmaya çalışıyor
Böyle bir hassas konuyla algi yaratmanin bir mantigi yok güzel Kardesim! hepsi dogru ve gercek! Umarim senin yada Ailenin basina böyle bir sey gelmez! Bendeki hersey kanitlariyla zaten C.Savciligina teslim edildi.
 
Üst