Digiturk Play HD Görüntüsü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bende giremiyorum bu sefer geç kalınca sıkıntı oluyomuş. anca açabildim pc yi şimdide giremiyorum...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
İşin garibi cep telefonu uygulaması ile izlenebiliyor.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
tabletten bağlandım bende ama dona dona izleniyor zor güç.

Şu an 455 kullanıcı var. (2 üye ve 453 konuk)

madurlara bak. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Adi herifler. İllegal siteden hiç takilmadan izliyorum ama parasini verdiğimiz site açılmıyor. Parasıyla rezil olmak bu olsa gerek.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Digitürk Play'den alınan lig paketlerinde son aylarda sıkıntı yaşanıyor, geçen hafta site hiç açılmıyordu maçlar bitti site düzeldi.
Digitürk aylardır sorunu çözemedi ve her geçen gün sorunlu üye sayısı artıyor, sonu nereye varacak merakla izliyorum...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
derbi maçta ne olacak çok merak ediyorum. 1 kişinin bile izleyebileceğini sanmıyorum.

bunlar 200 lirayı 20 kuruş sanıyor heralde :hammer:

penaltıııı. ekişehir .45+5 :D

bu arada mobil sürümü çalışıyor. ben oaradan izliyorum.

naydin36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lanet olsun maçın son 20 dakikasını ancak seyredebildim..

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Başlarım böyle yayına.Her maçtan önce acaba açılacakmı acaba takılacakmı sıkıntısı yaşamak çok kötü arkadaş.Ne yapıyorsanız yapın bu işe bir çözüm bulun , kaliteli yayın yapın diye müşteri temsilcisine bildirimde bulundum.Herkes şikayet etsin düzeltilir yoksa böyle devam eder.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yüklenelim hep beraber, bunlar adam olmayacak yoksa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben böyle kötü bir hizmet görmedim yorum yapanlarıda anlamıyorum. önemli maçların yarısını bile izleyemedim( yaklaşık 2 aydır üyeyim full paket) önemli maçlarda siteye erişemiyorum bile. müşteri hizmetlerini arıyorum internetitiniz yavaş diyo 4-5 yerden ölçtüm 8 mb diyorum bu seferde ttnetten ölçüyosanız yanlış ölçüyordur diyor ben böyle bir eziyet böyle bir müşteri temsilcisi görmedim duymadım. artık dijiyle ne uydudan ne netten işim olmaz izlemem olur biter. beni daha iyi anlamanız için tavsiyem digitürkplay sitesine girin sağ altta test var oradan erişim hız testi var benim net 8 mb olmasına rağmen 1.5 2 mb çıkıyo yani serverlerinde sorun var yada yetersiz o kadar para almalarına rağmen.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Yazdığınız şikayetler üzerine size geri dönüp telafi için 48 saat içerisinde bir email göndereceğiz diyecekler. Gönderecekleri 3 adet ücretsiz film :D

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende geçen hafta izleyemedim play üzerinden iletişimden mail attım film istiyorum 20 tl lik diye salondan hala bekliyorum şimdi desteğede yazdım versinler bari film izliyim

not: Galatasaray lıyım :geçen haftada bizim çökmüştü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
önemli maçları izleyememe ve siteye bağlanamamanın yanı sıra önemli bir sorun daha var ; yayın yaklaşık 1-2 dk sonradan geliyor 10-15 sn olsa anlarım bağlanma süresi diye ama öyle değil malesef benim tuttuğum takım gol yiyo arkadaş alay etmek için arıyo ben daha golu yeni yiyorum ben sözleşme sartlarına baktım böyle bir hakları yok bu konuyuda şikayet ettim çözüm yok. yarın üyelik iptal başvurusu yapacam kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine ordan BTK ya şikayet edecem. ligide izlemeyeceğim onların para kazanmasını istemiyorum.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yaşanan mağduriyetin giderilmesi adına premier lig veya beko basketbol ligini ücretsiz vermişler. Maile gelen promosyon kodu ile herhangi birini alabiliyorsunuz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yaşanan mağduriyetin giderilmesi adına premier lig veya beko basketbol ligini ücretsiz vermişler. Maile gelen promosyon kodu ile herhangi birini alabiliyorsunuz.

bende tam onu yazmak için girmiştim :)

beko basketbol ligini aldım gitti :)

yada ingiltere liginimi alsam kararsız kaldım :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Zaten lig TV paketini alana onları vermiyorlar mı?
Bende ayda 5TL lik premium üyeyim premier lig ve TBL zaten otomatikman açık oluyor :blink:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
o ilk 2 ay ücretsiz sonraki aylar için 5 lira ek ücret çekiyolar kredi kartından.

Yuhh artık [MENTION=109638]digiturk[/MENTION] :blink:

Basketbol ile aranız çok yoksa kesinlikle Premier lig seçin bu sene çok kıran kırana geçecek lig.
Özellikle lig sonu geçen sene ki gibi ateşli geçer düşüncesindeyim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bana herhangi bir mail gelmemiş. daha 2 aylık bedava üyeliğimin devam etmesinden mi acaba?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına promosyonlu aylarınıza ek olarak 3 ay boyunca Premium Üyelik’ten herhangi ücret ödemeden yararlanabilirsiniz."

seçimi nereden yapılıyor?