Digiturk Play HD Görüntüsü

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Değerli Üyemiz,

Sizlere hizmet sunduğumuz Digiturk Play sunucularımıza yönelik son dönemde gerçekleştirilen saldırılar sebebiyle kesintiler yaşanmıştır. Yaşanan aksaklıktan ötürü özür diliyor, Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz.

Benzer bir saldırının tekrarlanmaması ve Digiturk Play üzerinden yayınlara kesintisiz erişiminiz için gerekli tüm önlemler alınmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek üzere altyapımızı devamlı geliştirmekteyiz.

Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına promosyonlu aylarınıza ek olarak 3 ay boyunca Premium Üyelik’ten herhangi ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Müşterilerimizin memnuniyetine ve kaliteli hizmete verdiğimiz önemi bir kez daha belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Digiturk Play

:D :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Değerli Üyemiz,

Sizlere hizmet sunduğumuz Digiturk Play sunucularımıza yönelik son dönemde gerçekleştirilen saldırılar sebebiyle kesintiler yaşanmıştır. Yaşanan aksaklıktan ötürü özür diliyor, Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz.

Benzer bir saldırının tekrarlanmaması ve Digiturk Play üzerinden yayınlara kesintisiz erişiminiz için gerekli tüm önlemler alınmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek üzere altyapımızı devamlı geliştirmekteyiz.

Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına promosyonlu aylarınıza ek olarak 3 ay boyunca Premium Üyelik’ten herhangi ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Müşterilerimizin memnuniyetine ve kaliteli hizmete verdiğimiz önemi bir kez daha belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Digiturk Play

:D :D

Bende 2 aylık premium bitti niye hala açık diyorum kanallar. İyi oldu bu (:

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Herkese farklı yollamışlar sanırım :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
geçen sene de aynı sorunlar yaşanmıştı. hala altyapıdan bahsediyorlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bende 2 aylık premium bitti niye hala açık diyorum kanallar. İyi oldu bu (:

iyi de, "2 aylık premium bittiğinde, iptal etmediğiniz taktirde size sormadan her ay 5 tl hesabınızdan çekilecektir" diye not düşülmüş. bu yeni verilen hediyeyi sitesinden onaylatmadan geçişi olmuyor. bir kontrol edin derim.

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende kullanıyorum bağlantı hızına göre farklılıklar gösterebiliyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
iyi de, "2 aylık premium bittiğinde, iptal etmediğiniz taktirde size sormadan her ay 5 tl hesabınızdan çekilecektir" diye not düşülmüş. bu yeni verilen hediyeyi sitesinden onaylatmadan geçişi olmuyor. bir kontrol edin derim.

EyvAllah kardeşim bu uyarı iyi oldu. Bakayım inşAllah öyle bişey olmamıştır.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bu hafta işimi garantiye aldım 1 saat öncesinden açtım bekliyorum maçı :D

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Windows 8 uygulaması da çıkmış.

2vCJ9.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
digiturkplay.com.tr'ye girince şu ekranla karşılaşıyorum:

tv izleme özelliği iptal mi edilmiş yoksa? sadece maç yayını mı olacak? :blink:

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
digiturkplay.com.tr'ye girince şu ekranla karşılaşıyorum:

tv izleme özelliği iptal mi edilmiş yoksa? sadece maç yayını mı olacak? :blink:

Yoğunluk varsa sadece maç yayını yapıyorlar. Maçlardan sonra düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selamlar, ben de tv ye aktardığımda sinemaskop modu denilen alttan üstten kesilmiş şekilde izliyorum var mıdır bir çözümü?

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu an Kaısımpaşa-Gençlerbirliği maçını yayın1 de açıyorum, görüntüde donma var , seste sorun yok? Bir arkadaş deneyebilirmi? infinite playerla olan yayında sorun... diğerlerinde(yayın2, yayın3) sorun yok.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Şu an Kaısımpaşa-Gençlerbirliği maçını yayın1 de açıyorum, görüntüde donma var , seste sorun yok? Bir arkadaş deneyebilirmi? infinite playerla olan yayında sorun... diğerlerinde(yayın2, yayın3) sorun yok.

dediğiniz gibi infinite de sorun varda yayın 2 ye geçtim hiç bir sıkıntı yok gayet güzel izleniyor.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255

Denedim evet sorunlu

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276

Infinite ile hiç giriş yapamadım. Windows 8 Metro uygulamasında sorun yok ama.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen , sıkıntım şuanki maçla ilgili değil akşamki maçla ilgili hatta derbide yaklaşıyor ve en net görüntü bu yayında yani infinite olan yayın.Müşteri hizmetleriyle konuştum net bağlantınız ne falan filan soruyorlar , sorunu kabullenmiyorlar.Bir teknik ekibiniz normal vatandaş gibi yayını izlese sorunu kendi görecektir dedim kapattım.Sizden ricam canlı destekten sizde sorunu iletirmisiz biraz çalışma yapsınlar bari.Teşekkürler.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

Aynısı bende de var buna bir çözüm bulamadım. Satın aldıklarımdan açınca donma oluyor fakat seste sorun yok ama canlı izle'den hiçbir sorun yok kanallarda neden çözemedim! Windows 8'den mi kaynaklanıyor acaba? Ne yapmamız gerek

Mddata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende isterdim olmasını ama internet hızım yeterli değil

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yarınki derbide donmadan dolayı sinir krizi geçirmemek için ne yapmak lazım beyler erken yayına girmek faydalı oluyormu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almanyada 20 Mbit internet hizim var birde 55 inc TV kisaca sorun yasarmiyim.
Ekran mac sirasinda donarsa bende evde ne varsa kiriyom malesef saka degil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=187625]her[/MENTION]keze Derbiyi izledinizmi hangi sorunlarla karsilasdiniz ve en Önemlisi Almanyadan izlemenin negibi degisikligi var:

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
avrupa yayınları farklı onlar beyaz silver kullanıyor sorun yaşamazsınız
digitürkplay.com degıl yurtdışı ıçın ama