Furkkkiiig
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
discordda sunucumuza gelmesi için özelden mesaj attığım kişi ıd mi kopylayıp dava açaçağımı söylüyor korkmalımıyım ?
hayır botla atmadım herkese teşekkürlerHiçbir şey olmaz. Korkmanıza gerek yok fakat bir BOT ile davet attıysanız Discord'dan yasaklanabilirsiniz.
foasdfosdfosjfjfoajsdfısdjafıYa yok blöf yapıyorlar kimsenin dava açtığı falan yok ben de özelden birine senu bıçaklıcam yazmıştım şakasına adam ciddiye aldı sana dava açıcam dedi 9 ay oldu bakalım ne zaman açacak ?
Ya yok blöf yapıyorlar kimsenin dava açtığı falan yok ben de özelden birine senu bıçaklıcam yazmıştım şakasına adam ciddiye aldı sana dava açıcam dedi 9 ay oldu bakalım ne zaman açacak ?
Ya yok blöf yapıyorlar kimsenin dava açtığı falan yok ben de özelden birine senu bıçaklıcam yazmıştım şakasına adam ciddiye aldı sana dava açıcam dedi 9 ay oldu bakalım ne zaman açacak ?
yazdım"Aynen kanka haklısın" yazsana adama. Bir şey yapamaz.
yazdım"Aynen kanka haklısın" yazsana adama. Bir şey yapamaz.
birşey yazmayın bişey yapamazdiscordda sunucumuza gelmesi için özelden mesaj attığım kişi ıd mi kopylayıp dava açaçağımı söylüyor korkmalımıyım ?
Bana 100'den Fazla Oldu Bana Öyle Diyen Hiçbirşey Olmaz Hiç Korkmayın O 9yaşında Bir Çoçuktur Discordum Emirhan#8837discordda sunucumuza gelmesi için özelden mesaj attığım kişi ıd mi kopylayıp dava açaçağımı söylüyor korkmalımıyım ?
arkadaşlık isteği attımBana 100'den Fazla Oldu Bana Öyle Diyen Hiçbirşey Olmaz Hiç Korkmayın O 9yaşında Bir Çoçuktur Discordum Emirhan#8837