Devamsızlık Bilgisi

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Merhaba, ben bugün okula gitmedim devamsızlığım girilmemiş. Şimdilik 6 özürlü 5 özürsüz devamsızlığım var. E-okul'a baktım ama girmemişler. Bundan önce birkaç kere daha okula gitmediğim günler oldu, o zaman Bilim Fuarı etkinlikleri falan olmuştu. Onları da girmemişler. Sonradan girerler mi bu devamsızlıkları? Artık sınavlar da bitti. Bundan sonra okula gitmeyi düşünmüyorum. Her gün yoklama alıyorlar.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Acil cevap yazın. Yarın ona göre gidip gitmeyecem.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sonradan girerler, devamsızlığın sınırdaysa gitmek istemiyorsan rapor al.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Sonradan girerler, devamsızlığın sınırdaysa gitmek istemiyorsan rapor al.
Sonradan baktım, girmişler :/ Haftaya pazartesi günü rapor alıp salı günü vermeye gitsem. Son hafta yazmazlar değil mi?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilemiyorum.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Biz öğretmenler yoklama fişine yok yazıyoruz ama idare sisteme girer mi bilmem son hafta.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşım, olmayan öğrenciyi var yazmak öğretmenin başını ağrıtabilecek bir olay. Öğrenci okulda gözüküyor, ama aynı saatlerde başından bir kaza geçmiş olabilir, ya da bir olaya karışmış olabilir.

Nöbet ve yoklama kağıdı bu yüzden önemli, hiçbir öğretmen kolay kolay olmayan öğrenciyi var yazmak istemez. Bilmem anlatabildim mi?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşım, olmayan öğrenciyi var yazmak öğretmenin başını ağrıtabilecek bir olay. Öğrenci okulda gözüküyor, ama aynı saatlerde başından bir kaza geçmiş olabilir, ya da bir olaya karışmış olabilir.

Nöbet ve yoklama kağıdı bu yüzden önemli, hiçbir öğretmen kolay kolay olmayan öğrenciyi var yazmak istemez. Bilmem anlatabildim mi?
Sağolun anladım da bizim okul bazen yazıyor bazen yazmıyor.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sağolun anladım da bizim okul bazen yazıyor bazen yazmıyor.
Yazmıyorsa yanlış yapıyor. Eşimin okulundan biliyorum, bir öğrencinin Şemdinli'ye gittiğine dair bir söylenti dolaşıyor. O öğrenci, Şemdinli'deyken yoklamalarda var gözükür ise bu epey baş ağrıtabilir.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İdare iş yoğunluğundan ya da tembellikten yoklama fişlerini sisteme geç girebilir. Bu yoklamaların girilmeyeceği anlamına gelmez. Dün okula gitmedim bu gün baktım devamsızlığım artmamış o zaman dünden yırttık demeyin...

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
İdare iş yoğunluğundan ya da tembellikten yoklama fişlerini sisteme geç girebilir. Bu yoklamaların girilmeyeceği anlamına gelmez. Dün okula gitmedim bu gün baktım devamsızlığım artmamış o zaman dünden yırttık demeyin...
Zaten bugün baktım. Cuma günü yazmadılar diye sevinmiştim normalde 7 gün olacaktı ama o gün 6 gündü. Bugün baktım 8 olmuş :/. 5 gün rapor aldım bu hafta. Yarın vermeye giderim. Haftaya yazmazlar devamsızlık değil mi?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bu hafta yazarlar mı devamsızlık? Bugün yazmamışlar da, yarın falan yazarlarsa?

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Bundan sonra yazmazlar büyük ihtimalle. Biz bugün yoklama almadık mesela.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Yoklama alınmıyor ama okul idaresine ailen sorsa hiç fena olmazdı.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Nerden bileyim kesin napacaklarını? Ama buyuk ihtimalle yarından itibaren girmezler. Çünkü artık not fişlerini basıyorlar. Demek ki artık e okula veri girişi yapmıyorlar. Zaten biz yoklama da almıyoruz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Bizim okulda yoklama alınıyor ve giriliyor.Son güne kadarda alınır diye düşünüyorum.(Diğer mesajları okumadım konu başlığına göre yazdım affola)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bizim okulda yoklama alınıyor ve giriliyor.Son güne kadarda alınır diye düşünüyorum.(Diğer mesajları okumadım konu başlığına göre yazdım affola)
Bugün de yazmamışlar 2 gündür yazmıyorlar yarın hepsini toptan yazarlar mı?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Devamsızlık sonradan problem olabilir ama neden zorla okula sokmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil Türk eğitim sistemine ne oldu anlamak mümkün değil. Okulda ne öğretiyorlar ki sadece eski şeyleri yeni şeyler hep internette. Ne oldu bize anlamak mümkün değil. Ama dostum güzel bir üniversite kazanmaya bak o zaman o kadar zorlamıyorlar. Başarılar dilerim

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Karneler çıkan okullar var yalnız karneleri öğretmenler imzaladı. Okul idaresine sorması kafi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
sınıf defterine yazıldıysan bence yazarlar sonradan.Konuyu bilmiyorum ama gidebiliyorsan devamsızlık yapma.Benim'de 30 günün 30'unu doldurdum şimdi istesemde istemesemde gidiyorum mecbur.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
sınıf defterine yazıldıysan bence yazarlar sonradan.Konuyu bilmiyorum ama gidebiliyorsan devamsızlık yapma.Benim'de 30 günün 30'unu doldurdum şimdi istesemde istemesemde gidiyorum mecbur.
Yoklama fişine yazıyorlar da bizi bilgilendirmeleri lazım. Madem günü gününe yazsınlar da yazıp yazmadıklarını bilelim. Geçen hafta 2 gün birden yazdılar korktum. Ben de rapor aldım salı günü verdim 5 gün izinli oldum geçen hafta. Bu hafta e okul çarşamba günü kapanacak diyenler var. Salı günü kapanacak diyenler var. Kapansa da kurtulsak artıko_O.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Devamsızlık sonradan problem olabilir ama neden zorla okula sokmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil Türk eğitim sistemine ne oldu anlamak mümkün değil. Okulda ne öğretiyorlar ki sadece eski şeyleri yeni şeyler hep internette. Ne oldu bize anlamak mümkün değil. Ama dostum güzel bir üniversite kazanmaya bak o zaman o kadar zorlamıyorlar. Başarılar dilerim
Aynen katılıyorum sana. İnternetteki videolardaki konu anlatımlarından daha iyi anlıyorum. Bizim hocalar o kadar iyi anlatamıyor. Önceden devamsızlık 20 gündü şimdi 10 gün ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yoklama fişine yazıyorlar da bizi bilgilendirmeleri lazım. Madem günü gününe yazsınlar da yazıp yazmadıklarını bilelim. Geçen hafta 2 gün birden yazdılar korktum. Ben de rapor aldım salı günü verdim 5 gün izinli oldum geçen hafta. Bu hafta e okul çarşamba günü kapanacak diyenler var. Salı günü kapanacak diyenler var. Kapansa da kurtulsak artıko_O.

E-okul hiçbir zaman kapanmaz. Sadece karne basımından önce notlar kilitlenir, not değişikliği yapılamaz. E-okula devamsızlık girişi devam eder.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Okul idaresinin inisiyatifine kalmış o durum fakat son hafta devamsızlıkların sayılmaması gelenek gibi bir şey oldu.

Öğrencilerin çoğunluğu sınavlar bitti, okul bitti düşüncesinde olunca son günlerde sınıflarda çok az öğrenci oluyor. Hatta bazen hiç olmuyor.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Okul idaresinin inisiyatifine kalmış o durum fakat son hafta devamsızlıkların sayılmaması gelenek gibi bir şey oldu.

Öğrencilerin çoğunluğu sınavlar bitti, okul bitti düşüncesinde olunca son günlerde sınıflarda çok az öğrenci oluyor. Hatta bazen hiç olmuyor.
O yüzden girmezler değil mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlk dönem son hafta girmemişlerse, bu hafta da girmezler büyük ihtimal.

Yalnız benim devamsızlık sorunum olsa her gün okula giderdim, ne olur ne olmaz. Zaten şurada kalmış 2 gün. İşi sağlama almak lazım. :)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
İlk dönem son hafta girmemişlerse, bu hafta da girmezler büyük ihtimal.

Yalnız benim devamsızlık sorunum olsa her gün okula giderdim, ne olur ne olmaz. Zaten şurada kalmış 2 gün. İşi sağlama almak lazım. :)
Ama işte 1 buçuk hafta okula gitmeyince insanın gidesi gelmiyor bir daha ☺