Desteklerinizi Bekliyorum SDN!

escape10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi forumlar..
Ben bu forumun eski kullanıcılarindan bilenler bilir ben Pesimistyle! Uzun süredir siteyi takip ediyorum ancak üye olmak istemedim yasaklandıktan sonra...
Her neyse konuya giricem direk ..
1,2 haftadır bir genç ile tanıştım ķendisi 21 yaşında bütün gününü tekerlekli sandalye ile AYAK YOK BOYUN KISMI TAM TUTMUYOR Sadece el hareketliliği var oda kısıtlı Bi Avmde tek başına dolaşırken gördüm. Biraz muhabbet ettikten sonra anladım ki bu genc o kadar sıkılmış ki bu yüzden canı hep Ps da oyun oynamak istiyor ve bunu defalarca ima etti ama gel gelelim elden birsey gelmiyor .
Sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın kendi söyledi ailesi onun engelli maaşını direk evin kirasina veriyormuss falan filan neyse detayın çok bilmiyorum girmekte istemem..artık durumları yok sanırım. .

Kısacası önümüz kış ve evden hiç çıkamicak sanırım. . Her neyse bu yüzden ben ne yapabilirim falan derken aklıma SDN geldi .. malum eski kullanıcısıyiz ve bu site belli bi kitleye sahip.
Forumlarında amacı paylaşmak değilmi dostlar... Birsey çıkarmı bilmiyorum ama ben yine elimden geleni yapıcam. .

Sizden para talep etmiyorum sadece bu vatandaşa yardimci olmak istiyorum.. Karınca kararınca
Sizin kıyıda köşede VERMEYE
NIYETINIZ BIR PS OYUNU OLUR bi KOL olur vs vs toplama bi PS yapmayı düşünüyorum. .

Ek olarak bu vatandaşa Istanbul içi Avcılar civarında bizzat kendisi de verebilir. .
Bu arada o vatandaşın haberi olmadan bi foto veya video ne isterseniz yani delil olarak gösterebilirim..kargo ücretini bizzat kendim odeyebilirim
Bu nasıl olcak bilmiyorum inşallah bişiler yapabiliriz. .

Sizden ricam ön yargı olmadan adam akıllı yorum yazabilirsiniz..hee unutmadan moderator lerden ricam bu meseleyi tamamlamadan 2 üyelikten yasaklamamalaridir.. 2008 den beri bu siteyi öyle böyle takip ediyoruz. . Daha sonra yasaklayabilirsiniz.. en nihayetinde Hayır işidir bu..

Bilmiyorum yapabilirmiyim Hadi bakalım...

Iletisim adresim kartanem__543@hotmail.com

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ne seni ne de @Pesimistyle! yı tanıyorum ben :confused1:

escape10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın gayet normal sdn geçmişinde bulabilirsin .
Bilmiyorum nasıl olcak sadece şansımı denemek istedim..
Ayrıca eskilerden fazla kişi kalmamış sanırım

escape10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse sanırım kimsenin niyeti yok bu kullanıcıyı yasaklayabilirsiniz.