Desire Eye İle Xperia Z3'ü Karşılaştırdık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Dünyadan haberin yok.
Boomsound nerde Z3 hoparlörü nerde. Donanım olarak önde diyorsun ancak her iki cihazda aynı donanımı kullanıyor. Z3 un tek artısı 3gb ram. Zaten 2 GB Ram in yeterli olduğunu düşünürsek bu çok gereksiz ve araştırdıysanız hiçbir benchmark testine de +puan olarak yansımıyor. Ayrıca Sense arayüzü modifiye Android lerde ki en stabil arayüzdür. Bunu bilmeyen kalmadı artık.. M8 2600 lük Bataryası ile Hârikalar yaratıyor. Ayrıca kamerası da gayet yeterli sen MP farkı ile Z3 ün M8 i tokatladığını söylersen bende Duo kamera farkı ile tokatladığını söylerim. Üstelik 20MP sadece 4:3 en boy oranında geçerli. Ee ne anladım ben kameradan? Sony kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu PS4 için Z serisini satin almakta.
Neye dayanarak ifade ettin bilmiyorum ama ses kalitesi olarak Z3 un üstün olduğu söylüyorsun Diyelim ki M8 in Boomsound teknolojisinden üstün.. Peki ya M8 in Harman Kardon versiyonuyla da kiyaslayabilir misin?
Sony hiçbir zaman HTC yi geride bırakamaz. İkisi de Asyalı ancak HTC yazılımı nasıl optimize edeceğini biliyor ve tüketici dilinden anlıyor. 6 ayda bir amiral gemisi çıkaran marka sadece kendini geride bırakır başkasını değil..

Tamamen katılıyorum sana.

Sense ramı hunharca mı kullanıyorda htc 3 gb rama ihtiyaç duysun.Minimum 1 GB da sense 5 akarken.

Şu tema desteği diyenlere uyuzum.

Sense 6 da tema desteği var.Ama Sony kadar hızlı olamadığı için 5 temayla sınırlı.Hepsi de mükemmel.Hepsini de gördüm.

One m8'de olan boomsound yeter diyorum.O ses nedir ya.Ayrıca Z3'ün taklitçi gibi hoparlörleri öne almasına şaşmamalı.

Walkman yazılımı da eski önemini kaybetti gibime geliyor.

Desire Eye HTC'nin yaptığı en mükemmel ikinci cihaz.

Ayrıca SONY.mobile hep zararda.Mobil sektörünü kesintili devam ettirmesi düşünülüyor.HTC son 3 çeyrekte karda.
Ayrıca 4 MP olayı burada yok.Cihazda 13 MP kamera var.Himada da olmayacak.Bakalım fiyat politikası dışında htc'ye ne ile saldıracaklar?

Cihazın hakkını yemeyelim rica ediyorum.

Antiler bekleniyor...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tamamen katılıyorum sana.

Sense ramı hunharca mı kullanıyorda htc 3 gb rama ihtiyaç duysun.Minimum 1 GB da sense 5 akarken.

Şu tema desteği diyenlere uyuzum.

Sense 6 da tema desteği var.Ama Sony kadar hızlı olamadığı için 5 temayla sınırlı.Hepsi de mükemmel.Hepsini de gördüm.

One m8'de olan boomsound yeter diyorum.O ses nedir ya.Ayrıca Z3'ün taklitçi gibi hoparlörleri öne almasına şaşmamalı.

Walkman yazılımı da eski önemini kaybetti gibime geliyor.

Desire Eye HTC'nin yaptığı en mükemmel ikinci cihaz.

Ayrıca SONY.mobile hep zararda.Mobil sektörünü kesintili devam ettirmesi düşünülüyor.HTC son 3 çeyrekte karda.
Ayrıca 4 MP olayı burada yok.Cihazda 13 MP kamera var.Himada da olmayacak.Bakalım fiyat politikası dışında htc'ye ne ile saldıracaklar?

Cihazın hakkını yemeyelim rica ediyorum.

Antiler bekleniyor...
Gezegende Playstation gibi bir icat olmasaydı şu an Sony diye bir firma piyasada yoktu.