Dersimiz internetten Para Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inceliklihayta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

DÜNYANIN EN İDDİALI PROJELERİNDEN BİRİ ARTIK TÜRKİYE DE !

Dünya ekonomisinin herkesi kenarından köşesinden vurduğu bu günlerde ek gelir kazanmayı kim istemez ?

Peki bu, dünya nüfusunun çok büyük bir oranının her gün saatlerini geçirdiği internet ortamında olsa ?

Evet, genelde boş vakti geçirmek için girdiğimiz İnternet ortamında para kazanmak fikri herkesin hoşuna gider. Ve inanın artık bu mümkün.

Tamamen Yasal Bir İş Projesinde Her Mesleğe Uygun Olarak

Günde Bir Kaç Saat İnternet Üzerinden ya da Klasik Çalışma Performansı İle

Ciddi Bir Kazanca Ulaşmak İstiyorsanız ve

Yapabilecek Gücünüz Varsa Sizleri de Bekliyoruz.

Link : www.turkeytf.net/

Önemli : İlk basta Linke tıklayınca önünüze gelen videoyu izleyip sonrada giriş formunu ücretsiz doldurup bilgilendirme odasına baglanınız.

Not: Site sahiplerinden istegim bu konuyu yukarida tutmalaridir hemen hemen herkesin ek gelire ihtiyacı olduğu bu günlerde sunulan bu çözümün herkes tarafından gorulmesidir.

inceliklihayta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem demeyelim de bu iste success TURKEY ve dunyada 120 ulkede olan TALK FUSION için çalisicaksin bende daha ayrintili bilgi icin verdigim linke tikla ve sayfanin sonundaki logodan bilgilendirme odasina baglan karsina aklindaki butun sorulari cevaplayacak bilgide olan insanlar cikicak

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
amway, oriflame, foreverliving gibi ürün satışı; firmaya üye kazandırma piramit şeklinde en üstte olan en çok kazanıyor sisteme (saadet zinciri misali) en son giren en az kazanıyor misali işleyen süreç firmanızda yok mudur? Sesli slayt gibi bir şey var ordaki kazanç rakamlarının etiketleri bu sistemi çağrıştırıyor

145 $ YATIRIMLA HAFTADA 500 $ A KADAR
285 $ YATIRIMLA HAFTADA 1.000 $ A KADAR
785 $ YATIRIMLA HAFTADA 10.000 $ A KADAR
KAZANMA ŞANSI

kazanma şansı kısmına da açıklık getirirseniz aydınlanmış oluruz.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
145 $ YATIRIMLA HAFTADA 500 $ A KADAR
285 $ YATIRIMLA HAFTADA 1.000 $ A KADAR
785 $ YATIRIMLA HAFTADA 10.000 $ A KADAR
KAZANMA ŞANSI

kazanma şansı kısmına da açıklık getirirseniz aydınlanmış oluruz.
Yahu ben gibi dusunenleri gordukce nasil mutlu oluyorum anasini satayim
Ben de ayni yorumu yapmaya hazirlaniyordum ki senin cevabini gordum
Alinti yapmam yeterli sanirim
Yanliz konusmaci arkadas da iyi laf yapiyo he :D

inceliklihayta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslinda tamda dedigin gibi birsey ustte olen daha fazla kazaniyor ama ustte olan altada kazandiriyor ama herkezin kendine ait bir gurubu var sana verilen linke tiklayip uye olanlar senin gurubunda oluyor hatta ve hatta bu kisi uyeligini 3 ay sonra bile tamamlasa kayitlara alindigi icin sizin gurubunuza ekleniyor hem soyle bir sey var ki su anda calistiklari sirket turkiyeye yeni geldi su anlik uye sayilari 900 den biraz fazla ve yil sonuna kadar hedefleri en dusuk 50 000 uye o yuzden simdi uye olan daha avantajli

kazanma sansina gelince : kazanma sansi denilmis cunku sadece gerektigi gibi calisanlar kazaniyor bu ise basladiginizda gunde en az 2-3 saatinizi ayirip bu isle ilgilenmelisiniz ki kazanasiniz

dedigim gibi ayrintili bilgi icin linkte cikan sayfanin alt kismindaki logoya tiklayarak bilgi odasina girebilirsiniz. orada konuyu profesyoneller daha acik anlatacaklardir

bu arada bide aoyle bir sey var baslangicta yaptiginiz yatirim da onemli eyerki 145 dolarlik yatirim yaparsaniz haftada 500 dolara kadar kazanabilirsiniz ama fazlasini kazansaniz da sirket odemez cunku paketin siniri budur ikincisindede ayni sey mevcuttur ama ucuncusu limitsizdir ordaki rakam ornek olarak yazilmistir

prokariyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam iş hakkında detaylı konuşalım pm lütfen

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
doğru anlamışım ben 145 dolar vericem sisteme giricem, sonra başka hevesli iş sahibi olmak isteyen kişileri gaza getirip sisteme sokucam onlar benim ekibim olacak, ekiptekiler de yeni üye bulacak her yeni gelen sisteme en az 145 dolar getirecek ben de %komisyon(?) alacağım.

bu giriş paketi tabi daha çok kazanmak istiyorsam daha üst pakete geçmek için daha çok para sokmam lazım sisteme, alttakilerin de kendi ekiplerini oluşturması lazım, öyle böyle en üst basamağa yükseldikçe kazanç artacak. işte bu sizin satış stratejiniz olacak. piramit sistemi saadet zinciri.

yanıltıcı olan bir ayda binlerce dolar kazanılacağını iddia edilmesi. satış yapmadan kazanç olacağı iddia edilmesi. düpedüz yapılan iş pazarlama, kendi ürünlerinin satışını garantiye almak.

sözün özü kolay yoldan oturduğun yerden internetten para kazanmak diye bir şey yok, sadece yanılsama var. uzak durun bence.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ortada satış yapılan birşeyde yok sanırım :D sistemi pazarlıyorsun hehe :D

inceliklihayta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ortada satic yapilacak bisey yok degil eyer ki uye bulmak istemiyorsanir SUCCES TURKE'in birlikte calistigi TOLK FUSION urunlerini tanitiyosunuz ama bu daha zor bence tanitim yapilip satilmasi gerek ki siz bise kazanasiniz

girip bir kere bilgi alsaniz bence sizde yapmak isteyeceksiniz benim butun sorularinizi cevaplayacak tecruben yok bi isin profesyonelleri sizi bilgi odasinda bekliyor girin ve aklinizi karistiran butun sorulardan kurtulun

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Referanssız link verseydin bari :D Sadet Zincirine hayır bu arada :mrgreen:

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çıkın bir iş bulun daha sağlıklı ne idü belirsiz işlerle uğraşmaya değmez bana göre

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ortada satış yapılan birşeyde yok sanırım :D sistemi pazarlıyorsun hehe :D
haklı çıktın dostum :D fiziki mal yok :4:
Talk Fusion Ürün Gamında 10 adet İletişim Harikası Ürün Bulunmaktadır.
* Video Email
* Video Auto Responder
* Video Newsletter
* Video Conferencing
* Live Broadcasting
* Fusion Wall
* Video Share
* Video Blog
* E-Subscription Form
* Fusion On the Go

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sitenin tasarımından adamın ses tonundan dolandırıcı olduğu belli bu devirde kim kime o kadar kolay para kazandırıyor ayrıntılı bilgiyi sitelerine bile koymamışlar o tasarıma koysalar da bir şey fark etmez bence, şans kelimelerini kullanmaları bile güvensizlik nedeni açıklamalar hiç inandırıcı değil

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Sitenin tasarımından adamın ses tonundan dolandırıcı olduğu belli bu devirde kim kime o kadar kolay para kazandırıyor ayrıntılı bilgiyi sitelerine bile koymamışlar o tasarıma koysalar da bir şey fark etmez bence, şans kelimelerini kullanmaları bile güvensizlik nedeni açıklamalar hiç inandırıcı değil
o kadar ürün pazarlıyorlar ki çoğu tasarım/kodlama içerikli gel gelelim kendi sitelerini yapamıyorlar: paradoks

jaisuss43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bölümde konu açmak için 250 msj yapmam gerekiyormuş ona atıyom mesajları.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bölümde konu açmak için 250 msj yapmam gerekiyormuş ona atıyom mesajları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...