Tamam biz de gidiyorduk DYK ya da.. Şimdi bazı okullar sınıfları denemeye göre ayırıp VİP sınıf yapıyor, güzel de oluyor. Bazı okullar (benimki de dahil) karma bir şekilde koyuyor iyiyi kötüyü hadi bu kötülerle yeni nesil kasalım. Kapatılmasın dershane falan.Daha önce bu konuda birkaç adım atılmıştı hatta MEB bununla birlikte okullarda destekleme ve yetiştirme kursları açmıştı. Peki neden dershaneler hâlâ açık? Bence kapatılması lazım yoksa 1 Şubat'ta okula başlıyorum.
DYK? VIP sınıf? Kötülerle yeni nesil kasmak? Anlamadım. Dershaneler okullar kapalıyken Covid-19 varken nasıl eğitim yapabiliyorlar anlamıyorum?Tamam biz de gidiyorduk DYK ya da.. Şimdi bazı okullar sınıfları denemeye göre ayırıp VİP sınıf yapıyor, güzel de oluyor. Bazı okullar (benimki de dahil) karma bir şekilde koyuyor iyiyi kötüyü hadi bu kötülerle yeni nesil kasalım. Kapatılmasın dershane falan.
Okullar 15 Mart'a ertelenmiş sanırım ama dershane 1 Şubat'ta başlıyor.Okullar ertelenirse kapatılır bence.
Daha tam duyurulmadı. Okullar duyurulursa dershaneniz de söylerDYK? VIP sınıf? Kötülerle yeni nesil kasmak? Anlamadım. Dershaneler okullar kapalıyken Covid-19 varken nasıl eğitim yapabiliyorlar anlamıyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okullar 15 Mart'a ertelenmiş sanırım ama dershane 1 Şubat'ta başlıyor.
Şöyle diyeyim biz okullar kapalıyken yazın dershaneye gidiyorduk. MEB bir yandan dershaneyi açarken okullar kapalı kalıyor ama dershaneler de kapanmalı.Daha tam duyurulmadı. Okullar duyurulursa dershaneniz de söyler
Yani bizim yapabileceğimiz bir şey yok ama tahminimce okullar açılmazsa onlar da açmaz.Şöyle diyeyim biz okullar kapalıyken yazın dershaneye gidiyorduk. MEB bir yandan dershaneyi açarken okullar kapalı kalıyor ama dershaneler de kapanmalı.
Bir de 20 yaş altı nasıl dershaneye gitsin? Toplu taşıma da yasak.Yani bizim yapabileceğimiz bir şey yok ama tahminimce okullar açılmazsa onlar da açmaz.
Geçen seneden bahsediyorum. Benim yeni geldiğim okul denemeye göre sınıfları hazırlıyordu. A şubesi bi nevi VIP oluyordu.DYK? VIP sınıf? Kötülerle yeni nesil kasmak? Anlamadım. Dershaneler okullar kapalıyken Covid-19 varken nasıl eğitim yapabiliyorlar anlamıyorum?
Okullar 15 Mart'a ertelenmiş sanırım ama dershane 1 Şubat'ta başlıyor.
Haftasonu kursları için belge alınıyor istisna olarak.Bir de 20 yaş altı nasıl dershaneye gitsin? Toplu taşıma da yasak.
Bizim hafta içi. Ben de 8'de ilk dönem B'deydim ikinci dönem A'ya geçmiştim.Geçen seneden bahsediyorum. Benim yeni geldiğim okul denemeye göre sınıfları hazırlıyordu. A şubesi bi nevi VIP oluyordu.
Eski okulum iyi kötü karıyor, saçma sapan kitaplar aldırıp kurs yapıyordu.
Haftasonu kursları için belge alınıyor istisna olarak.
Ama işte her okul bunu yapmıyor problem bu.Bizim hafta içi. Ben de 8'de ilk dönem B'deydim ikinci dönem A'ya geçmiştim.