bugrak4
Öğrenci
Evet arkadaşlar . 8. Sınıf öğrencisiyim şimdi size anlatacaklarımdan sonra bana ergensin falan diyeceksiniz fakat ben sizden bu yanıtı beklemiyorum . Hemen anlatmaya başlayayım . Arkadaşlar ben kendi okulumda ilk 10 da bulunan bir öğrenciyim , notlarım harika falan ama TEOG var malum . Canım hiç çalışmak istemiyor . Ailem de ders çalışmamı istiyor haliyle . Fakat ben ders çalış dediklerinde gözüm dönüyor ve birden bağırıp çağırmaya başlıyorum . '' Size ne ! Ben kendi işimi billmiyor muyum ? Canım ders çalışmak istemiyor ! '' falan filan . Ve şöyle bir kitaba bakıp ders çalışmak isteyince sinirlenip kendi kendimi dövmek istiyorum açıkçası . Kitap görmek istemiyorum . Bilgisayarda takılırken bir vicdan azabı hissediyorum . Canım ders çalışmak istiyor . Açıyorum kitabı '' pu ALLAH belanı versin ! Çalışmıyorum ders mers . '' diyip kapatıyorum . Bilmiyorum ne tür sorunlarım var ama farkettiklerime göre aşırı bi sinirim var bu ergenliğin dışında . Bana bu ders çalışma isteği konusunda yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler
NOT : ( TEOG 13 yanlış ve sebebi de ders çalışma isteği
)

NOT : ( TEOG 13 yanlış ve sebebi de ders çalışma isteği