Derin Mevzular Bunlar

delimanyakkız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz da bekaret üzerine konuşalım istiyorum.türk milleti olarak bekarete ne kadar öenm veriyoruz acaba?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konuyu sen açtığına göre ilk yorumu senden alalım. :)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sorunuzu yetişkin sitelerinde sorarsanız daha kesin yanıtlar alabilirsiniz.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bekaret olayı toplumlara göre değişir.Türk toplumunda gerek dinsel gerek kültürel olarak yeri büyük göründüğü kadarıyla , Maden Konuyu sen açtın sende fikirlerini söyle baklarım

delimanyakkız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hep merak ettm gerçekten insanlar bu olaaya nasıl bakıyor diye.ben önemsemiyorum şahsen bir erkeğin kadında bekaret aramasını da onur kırıcı olarak buluyorum

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yaa dediğim gibi bu Konu tartışılır,Her medeniyetin yada her toplumun gelenekleri görenekleri örf ve adetleri farklıdır.Dolayısıyla herkesin bakış açısıda farklı ;)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bekaret Türk toplumunda önemli bir mevzudur. Tabii bu konuda bayanlar daha zor bir durumda kalıyor. Çünkü erkeklerin bakir olup olmadıklarını anlamak imkansız.

Bu tip konuların partnerlerle konuşulması gerekiyor sağlıklı bir ilişkinin olabilmesi için.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ama şöyle bi mantıkta var Bakir olmayan erkek bakire kız arıyosa bu haksızlık olur bence , o kızı yargılayamaz benim düşünceme göre :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ülkemizdeki bayanlara verilen değerler malum. Haksızlık var tabii. Herşey konuşulup anlaşılmalı

delimanyakkız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
milletn aradığı 2 damla kan herkes kadının gözüne bakıyor.gelmeynce cinayetler işleniyor ama kan gelmemesi gibi bi durum da var.kadın bakire olsa bile kan gelmeyice kimseyi inandıramıyor

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sen işin biolojik kısmına bakıyosun ama bu konu toplum ve kültürel bi konu.Bizim toplumumuzdaki yeri biolojik kısmı değil Kişinin Evlendiği Bayan'ın geçmişi :D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sorun 2 damla kan değil.. Sen istermiydin daha önce birçok gayri meşru ilişkiye girmiş bir damat adayı. ? :)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:D:D:D istermiydin diyosun ama Kaç tane vardır Gayi Meşru ilişkiye girmemiş DAmat adayı ? :D

delimanyakkız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kişi sevdiğiyle yaprasa sorun değil bence ama bunu iş haline getirmişse başkalrı istiyo diye yapıyosa sorun o.geçmişinde sevdiği kişiyle biişeler yapması normal.sadece beni onlarla kıyaslamasın yeter

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sen nerelisin yabancı bi ülkede mi büyüdün ? merak ettim :D

delimanyakkız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğma büyüme ankaralıyım ama ailecek mezzhebimz geniştir

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya kim kimle yatarsa yatar size ne. Hakikaten derin mevzu bunlar. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem: "Haydar Dümen'e mail at."

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben bekaret aranmasını "doğal" buluyorum. Yetiştirilme tarzından değil, kendi düşüncem.

* Bir kızın başka bir erkekle beraber olup ondan ayrıldıktan sonra bir başkası ile beraber olurken " bende bekaret arama onur kırıcı" demesi yanlış. Tabii ki geçmişte ( Allah göstermesin ) bir tecavüz olayı daha doğrusu kendi isteğinin dışında gerçekleşen bir olay olmuşsa bunu partneriyle elbette konuşmalı.

* İki damla kan gelmemesi durumunda hemen geçmiş aranmıyor artık. O gün gelmiyorsa doktora götürüyorlar, ordan teşhis edilebiliyor daha önce biri ilişkisi mi vardı yoksa doğuştan mı diye. Biz ailecek mezhep olarak rahat değiliz, böyle olan durumlarda oldu. Doktora götürüldü herşey halloldu. Affedersiniz ama arada nikah yokken beraber olmak bana ters geliyor. Normal bir olay olarak görmüyorum.

* Bekaret bana göre kutsal. Sadece eşim olacak insana ait olmasını isterim. Öyle herkesle paylaşılacak bir şey değil...

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
bekaret kızları firennemek için koyulmuş bir kuraldır bir erkek ne yaparsa yapsın kız istemedikçe ilişkiye giremez ama bir kız bir günde istediyi kadar erkeyi ilişkiye ikna eder
malum fıtrat ve cazibe meselesi

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bekaret kızları firennemek için koyulmuş bir kuraldır bir erkek ne yaparsa yapsın kız istemedikçe ilişkiye giremez ama bir kız bir günde istediyi kadar erkeyi ilişkiye ikna eder
malum fıtrat ve cazibe meselesi

:wassat:

Acaba ne zaman bir kızın erkeğe tecavüz ettiğini duydun? :wassat:

Ve daha da :wassat:'luk bir durum;

gezegen dedi ki:
bir erkek ne yaparsa yapsın kız istemedikçe ilişkiye giremez

:wassat::wassat:

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben duydum Merve. Ayrıca tecavüz'ün illa karşı cins tarafından yapılmadığı da bir gerçek

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İyi de benim kastım o değil. En çok kim kime tecavüz ediyor? Dahası arkadaşımız kız istemedikçe erkeğin bir şey yapamayacağını söylüyor. Acaba öyle mi oluyor? O zaman tecavüzler nasıl yaşanıyor?

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konu ilk sayfalarda ne ile başlamış neye dönüşmüş :)

ben hep merak ettm gerçekten insanlar bu olaaya nasıl bakıyor diye.ben önemsemiyorum şahsen bir erkeğin kadında bekaret aramasını da onur kırıcı olarak buluyorum

Bayan saflığı temsil eder, erkek bu konuya o kadar önem vermiyo gibi gözükebilir ama yinede evleneceği bayanda bekaret arar. Bayan için erkeğe sunulmuş hediye paketi gibi bakılabilir konuya aslında :) Hala saf ve temiz olduğunun hediyesidir.
Sadece bekaret bacak arasındada olmaz aslında, ahlaki yönden temiz düşünen insan bakiredir. Sonuçta bekaret olayından rahatsız olan bayanların cinsel deneyimlerini ne yolla yaşadıklarını az çok biliyorsunuzdur umarım. Bence anlamını yitirmemeli bekaret...

İyi de benim kastım o değil. En çok kim kime tecavüz ediyor? Dahası arkadaşımız kız istemedikçe erkeğin bir şey yapamayacağını söylüyor. Acaba öyle mi oluyor? O zaman tecavüzler nasıl yaşanıyor?
Konuyla hiçbir alakası yok bu söylediklerinin. Birey çatışmasına getirme işi. çok gerginsin doğal bi başlık burası.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tüm sorunları çözdük bi bekaret kaldı zaten. Bu kadar kişiye özgü bir olayı neden topluluklar tartışır hala anlayabilmiş değilim. Elma sevmek kadar kişinin tercih etmekte özgür olduğu bir durum bu. Birine neden elma seviyorsun diyebilir misiniz?

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hakkaten bunlar baya derin mevzular :ph34r:

Herkesin bakirliği-bakireliği kendine.Enteresan bi konu olmuş ya :stuart:

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence erkekte kadında evlenmeden önce kimseeyle birlikte olmamalı ölmezki insan canım madem çok kötü durum evlen hemen.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tüm sorunları çözdük bi bekaret kaldı zaten. Bu kadar kişiye özgü bir olayı neden topluluklar tartışır hala anlayabilmiş değilim. Elma sevmek kadar kişinin tercih etmekte özgür olduğu bir durum bu. Birine neden elma seviyorsun diyebilir misiniz?
kırmızı mı yeşil mi? :)