delimanyakkız
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
biraz da bekaret üzerine konuşalım istiyorum.türk milleti olarak bekarete ne kadar öenm veriyoruz acaba?
Ya kim kimle yatarsa yatar size ne. Hakikaten derin mevzu bunlar. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem: "Haydar Dümen'e mail at."
bekaret kızları firennemek için koyulmuş bir kuraldır bir erkek ne yaparsa yapsın kız istemedikçe ilişkiye giremez ama bir kız bir günde istediyi kadar erkeyi ilişkiye ikna eder
malum fıtrat ve cazibe meselesi
gezegen dedi ki:bir erkek ne yaparsa yapsın kız istemedikçe ilişkiye giremez
ben hep merak ettm gerçekten insanlar bu olaaya nasıl bakıyor diye.ben önemsemiyorum şahsen bir erkeğin kadında bekaret aramasını da onur kırıcı olarak buluyorum
Konuyla hiçbir alakası yok bu söylediklerinin. Birey çatışmasına getirme işi. çok gerginsin doğal bi başlık burası.İyi de benim kastım o değil. En çok kim kime tecavüz ediyor? Dahası arkadaşımız kız istemedikçe erkeğin bir şey yapamayacağını söylüyor. Acaba öyle mi oluyor? O zaman tecavüzler nasıl yaşanıyor?
kırmızı mı yeşil mi?Tüm sorunları çözdük bi bekaret kaldı zaten. Bu kadar kişiye özgü bir olayı neden topluluklar tartışır hala anlayabilmiş değilim. Elma sevmek kadar kişinin tercih etmekte özgür olduğu bir durum bu. Birine neden elma seviyorsun diyebilir misiniz?