Yardım Depolama alanında yer açmak için yardımcı olur musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xyper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese iyi günler. 4 ay önce Samsung galaxy m12 marka telefon aldım. İlk aldığımda var mıydı hatırlamıyorum ama daha sonra depolama alanında diğer isimli bir kısım büyümeye başladı. Bunlar uygulama önbelleği değil, indirdiğim başka bir dosya değil, fotoğraf veya müzik dosyaları değil. Gördüğünüz gibi onlar başka kategoride zaten. Ben bu kısmı nasıl temizleyebilirim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220607-162243_My Files.jpg
    Screenshot_20220607-162243_My Files.jpg
    33.9 KB · Görüntüleme: 76

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Herkese iyi günler. 4 ay önce Samsung galaxy m12 marka telefon aldım. İlk aldığımda var mıydı hatırlamıyorum ama daha sonra depolama alanında diğer isimli bir kısım büyümeye başladı. Bunlar uygulama önbelleği değil, indirdiğim başka bir dosya değil, fotoğraf veya müzik dosyaları değil. Gördüğünüz gibi onlar başka kategoride zaten. Ben bu kısmı nasıl temizleyebilirim?
Zaten yeriniz var çok dert etmemenizi öneririm. Büyük ihtimalle OS'in kullandığı dosyalardır.

• Beğen
Reactions: Mly

mustaq120

Asistan
Reaksiyon puanı
47
işletim sistemi yani android dosyaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

google'ın geliştirmiş olduğu files uygulamasını kullanabilirsiniz ve böylece gereksiz dosyaları silebilirsiniz
ve de google fotoraflar ile fotorafları google hesabınızın depolama alanı (drive) ile yedekleyip kendi üzerinde yedekli dosyaları cihazdan silip internet üzerinden erişebilirsiniz

Son düzenleme: