Gamer_0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Merhabalar. Laptop kullanıyorum içinde 250 gb ssd var. Dün baktığımda 138 gb yer vardı. Bugün baktım 50 küsür gb kalmış. Buna neden olan şey ne ?
Şuan bilgisayarıma erişimim yok. Ama o dediğinizi yapmışdım. Ayrıca daha 1 haftalık yani yeni alındı en fazla 30 mb fln silindi dediğini yaptığımda.C sağ tık özellikler- Diski Temizle - Sistem dosyalarını temizle deyip resmini atın o kısmın. Prtsc tuşu ile ekran görüntüsü alıp paint ile kaydedebilirsiniz.
Teşekkürler denicemC sağ tık özellikler- Diski Temizle - Sistem dosyalarını temizle deyip ne var ne yok işaretleyip tamam deyin. Aynı yerden "Diğer seçenekler"e gelip "Sistem Geri Yükleme ve Gölge Kopyalar"ı temizle diyerek silin. Ayrıca alttaki arama kısmına %appdata% yazarak enterlayın ve açılan klasördeki dosyaların boyutlarına bakın.
Teşekkür ederim denicem. Ne kadar yer açılır tahminiEkli dosyayı görüntüle 105997
tarama verilerini temizle.
İlk aldığımız gün tüm güncellemeleri yapmışdık. Herhangi bir sıkıntı olmamışdı. Ben yinede tarama yapıcamHiç bir şey yapmadan o kadar dolması anormal birşey. Virus taraması yapınız. Mümkün ise cevrimdisi tarama (güvenli modda)
Ama yeni bilgisayar dediniz. Bütün guncellemeleri yaptiysaniz program felan kurduysaniz farkında olmadan az yer kalmış olabilir. Dün pc de yaptıklarınızı iyi düşünün.
Oyunlara programlara guncellemeler gelmiş olabilir.
Rar’lı Olarak mı İndirdin ¿Beyler sebep bir oyun yüzündenmiş 29 gb yazıyor indirirken fakat 60 küsür gb ayırmış indirmeden önce yani yazıyı güncellemeyi unutmuşlar. 60 gb oyun 30 gb gözüküyor. Kusura bakmayın zamanınızı çaldıysam.
Estağfurullah. Payday2 değil mi ? ?? sorunun çözüldüyse ne mutlu ?Beyler sebep bir oyun yüzündenmiş 29 gb yazıyor indirirken fakat 60 küsür gb ayırmış indirmeden önce yani yazıyı güncellemeyi unutmuşlar. 60 gb oyun 30 gb gözüküyor. Kusura bakmayın zamanınızı çaldıysam.
Aynen payday 2Estağfurullah. Payday2 değil mi ? ?? sorunun çözüldüyse ne mutlu ?
Sorunun çözdüm ama yinede teşekkürlerAyarlar+Sistem+Depolama bölümünden akıllı depolamayı seçin ve temizleyin. Update' lerin hepsini temizler ve hatırı sayılır yer açılır.
Sorunun çözdüm ama yinede teşekkürlerAyarlar+Sistem+Depolama bölümünden akıllı depolamayı seçin ve temizleyin. Update' lerin hepsini temizler ve hatırı sayılır yer açılır.
steamdan indirdimRar’lı Olarak mı İndirdin ¿
Sorunu nasıl hallettin acaba?Aynen payday 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunun çözdüm ama yinede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunun çözdüm ama yinede teşekkürler
steamdan indirdim
Payday 2 yi steamdan indirmeden önce 66 gb lık yer açıyor depolama yerinde. Oyunu silersen veya indirmeyi iptal edersen düzelir.Sorunu nasıl hallettin acaba?
Dism++ kullan:Payday 2 yi steamdan indirmeden önce 66 gb lık yer açıyor depolama yerinde. Oyunu silersen veya indirmeyi iptal edersen düzelir.