Depolama alanı kendi kendine doluyor

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar. Laptop kullanıyorum içinde 250 gb ssd var. Dün baktığımda 138 gb yer vardı. Bugün baktım 50 küsür gb kalmış. Buna neden olan şey ne ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
C sağ tık özellikler- Diski Temizle - Sistem dosyalarını temizle deyip ne var ne yok işaretleyip tamam deyin. Aynı yerden "Diğer seçenekler"e gelip "Sistem Geri Yükleme ve Gölge Kopyalar"ı temizle diyerek silin. Ayrıca alttaki arama kısmına %appdata% yazarak enterlayın ve açılan klasördeki dosyaların boyutlarına bakın.

Son düzenleme:

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
C sağ tık özellikler- Diski Temizle - Sistem dosyalarını temizle deyip resmini atın o kısmın. Prtsc tuşu ile ekran görüntüsü alıp paint ile kaydedebilirsiniz.
Şuan bilgisayarıma erişimim yok. Ama o dediğinizi yapmışdım. Ayrıca daha 1 haftalık yani yeni alındı en fazla 30 mb fln silindi dediğini yaptığımda.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ekran Görüntüsü 2020-06-24 22-03-39.png

tarama verilerini temizle.

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
C sağ tık özellikler- Diski Temizle - Sistem dosyalarını temizle deyip ne var ne yok işaretleyip tamam deyin. Aynı yerden "Diğer seçenekler"e gelip "Sistem Geri Yükleme ve Gölge Kopyalar"ı temizle diyerek silin. Ayrıca alttaki arama kısmına %appdata% yazarak enterlayın ve açılan klasördeki dosyaların boyutlarına bakın.
Teşekkürler denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim denicem. Ne kadar yer açılır tahmini

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Hiç bir şey yapmadan o kadar dolması anormal birşey. Virus taraması yapınız. Mümkün ise cevrimdisi tarama (güvenli modda)

Ama yeni bilgisayar dediniz. Bütün guncellemeleri yaptiysaniz program felan kurduysaniz farkında olmadan az yer kalmış olabilir. Dün pc de yaptıklarınızı iyi düşünün.
Oyunlara programlara guncellemeler gelmiş olabilir.

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Hiç bir şey yapmadan o kadar dolması anormal birşey. Virus taraması yapınız. Mümkün ise cevrimdisi tarama (güvenli modda)

Ama yeni bilgisayar dediniz. Bütün guncellemeleri yaptiysaniz program felan kurduysaniz farkında olmadan az yer kalmış olabilir. Dün pc de yaptıklarınızı iyi düşünün.
Oyunlara programlara guncellemeler gelmiş olabilir.
İlk aldığımız gün tüm güncellemeleri yapmışdık. Herhangi bir sıkıntı olmamışdı. Ben yinede tarama yapıcam

zuzuwomen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Senin adına çok üzüldüm umarım bu durum çabuk düzelir.

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Beyler sebep bir oyun yüzündenmiş 29 gb yazıyor indirirken fakat 60 küsür gb ayırmış indirmeden önce yani yazıyı güncellemeyi unutmuşlar. 60 gb oyun 30 gb gözüküyor. Kusura bakmayın zamanınızı çaldıysam.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Beyler sebep bir oyun yüzündenmiş 29 gb yazıyor indirirken fakat 60 küsür gb ayırmış indirmeden önce yani yazıyı güncellemeyi unutmuşlar. 60 gb oyun 30 gb gözüküyor. Kusura bakmayın zamanınızı çaldıysam.
Rar’lı Olarak mı İndirdin ¿

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Estağfurullah. Payday2 değil mi ? ?? sorunun çözüldüyse ne mutlu ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ayarlar+Sistem+Depolama bölümünden akıllı depolamayı seçin ve temizleyin. Update' lerin hepsini temizler ve hatırı sayılır yer açılır.

Gamer_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Estağfurullah. Payday2 değil mi ? ?? sorunun çözüldüyse ne mutlu ?
Aynen payday 2

Ayarlar+Sistem+Depolama bölümünden akıllı depolamayı seçin ve temizleyin. Update' lerin hepsini temizler ve hatırı sayılır yer açılır.
Sorunun çözdüm ama yinede teşekkürler

Rar’lı Olarak mı İndirdin ¿
steamdan indirdim

Stinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Aynen payday 2