Deniz Akkaya'dan futbol yorumu!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kanal 1 ekranlarında başlayan 'Ters Köşe' isimli programda Deniz Akkaya ilginç bir yorum yaptı

İşte program sunucusu Sanem Altan ve Deniz Akkaya arasında geçen ilginç diyaloglar:

Deniz Akkaya: Bu taraftarlar bazen çok acayip yorumlar yapıyor. Ben İsveç-Türkiye maçına gittim geçen günlerde. Arkamda oturan taraftardan biri futbolculara sinirlendi ve şunu söylüyor: "Bu da ayağına top gelince vuruyor". Zaten futbol nedir ki? Ayağına top gelince vurmuyor musun?

Sanem Altan: İşte zeka ve strateji dediğim de o. Yani ayağına top gelince vurmamalısın. Bu işin bir matematiği var sahanın içinde. Bence adam haklıydı.

Deniz Akkaya: Valla tekrar söylüyorum. Bence zekadan önce biraz psikolojiyle ilgili bence bu. Çok fazla dışardan gelen o seslerden, gürültülerden, yuhalamalardan etkilenmemek lazım. Ama tabi ben bunu söylerken yapabilir miydim kendim? Ben bir futbolcu olsam herhalde 2. ya da 3. dakikada kırmızı kart yiyip dışarı çıkardım. Kendi taraftarlarımla yaptığım kavga yüzünden.

Sanem Altan: Kesinlikle katılıyorum

Kaynak

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bütün bayanlar değil sadece bu 2 si baya çok bilenlerde var eski sevgilim futbolcuydu yani amatör tabi ama benden iyi oynuyodu :D

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayanları küçümsememek lazım. Gerçekten ilgilendikleri konularda kötü diyemezsiniz. Ancak farklı bir program olsun diye futbol ile ilgisi olmayan insanları yorum yapmaları için koyarsan olacağı budur. Başkada bir diyalog yaşanmaz o programda zaten.

Gerçi programın ana sunucusu sporcu ama oda yelkenci. Hani top ile oynanan başka bir spor dalında olsa idi belki yine düzgün yorumlar yapabilirlerdi ama bir yelkenciden futbol yorumu beklerseniz o kadar olur.

Deniz Akkaya'yı hiç konuşmuyorum bile.