Soru Deneme Sınavı

XÇağanX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yarın 7.sınıf için denemem var evde çözdüğüm halde doğru denemeye gittiğimde yanlış oluyor ve sonlarda oluyorum.
Eskiden hiç öyle değildi hep ortalarda ya da 1. gelirdim ders ve konuları tekrar ettim olmuyor yapamıyorum :(
Sizce bu neden olabilirfikriniz var mı?

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Türkiye'deki eğitim sisteminde konular birbirine bağlıdır, sarmaldır.
Geçmişteki bir konuyu iyi anlamadıysan sonrakilerde baya zorlanırsın. Geriye dönüp tekrar yapman senin için daha iyi olur.

XÇağanX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Türkiye'deki eğitim sisteminde konular birbirine bağlıdır, sarmaldır.
Geçmişteki bir konuyu iyi anlamadıysan sonrakilerde baya zorlanırsın. Geriye dönüp tekrar yapman senin için daha iyi olur.
Ediyorum konuları göz gezdiriyorum anlamadığım yerleri tekrar okuyorum anlamaya çalışıyorum
Sanırım piskolojik sorunlarım var benim

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Ediyorum konuları göz gezdiriyorum anlamadığım yerleri tekrar okuyorum anlamaya çalışıyorum
Sanırım piskolojik sorunlarım var benim
Okumak veya deftere yazmak çözüm değil. Evet bunları da yapacaksın ama çok fazla test çözmen lazım. Tüm soruların yanlış çıktığını düşün, bi o kadar konu öğrenmiş olacaksın.

XÇağanX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Okumak veya deftere yazmak çözüm değil. Evet bunları da yapacaksın ama çok fazla test çözmen lazım. Tüm soruların yanlış çıktığını düşün, bi o kadar konu öğrenmiş olacaksın.
Günde 50-100 soru çözüyorum acaba normal mi?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Arada böyle şeyler olabilir. Kafana takmana gerek yok. Ayrıca sınavlarda birinci olma zorunluluğun da yok. Yapabildiğinin en iyisini yap ve sınavdan çık. Zaten düzenli çalışma ile illaki başarıyı elde edersin.